Vriendelijk, adequaat en deskundig

Op tijd werd door Gasservice de onderhoudsbeurt afgesproken, en door een seer vriendelijke monteur uitgevoerd. Op mijn verzoek een gesprek gehad over vervanging van de ketel. Zeer snel en deskundig zijn de werkzaamheden daarna uitgevoerd.

Bij een storing vindt er snelle opvolging plaats. Telefoon wordt snel opgenomen. Klantvriendelijk.

snel, adequaat en zeer deskundig

Prima ervaring met dit bedrijf.

Professionele service.

Professionele, snel en eenvoudig onderhoud door de monteur.

Het ging allemaal volgens plan

Allemaal aardige mensen geen overlast gehad

Afspraak is afspraak, goede service, hebben een gasketel en zonnepanelen van de firma.

Volgens afspraak

Op tijd ,professioneel,correct

Professionele uitstraling / werkzaamheden

NB. Zie boven !

Zeer competent én toegankelijk.

prima werk

Levering en montage volgens afspraak, kundig uitgevoerd door zeer beschaafde monteurs. Mijn Complimenten

Altijd vlot en deskundig geholpen.

Hebben al 2 grote projecten laten doen de laatste jaren. Vakkundig personeel,en ook duidelijke afspraken die worden na gekomen.

Vlotte service

Nieuwe ketel geplaatst met nieuwe afvoer volgens de huidige wetgeving

heel goed bereikbaar

Heel prettig telefonisch overleg, goede afspraken, vriendelijke monteurs

Aardige man, vertelde duidelijk wat er moest gebeuren aan de cv ketel. Het bleek dat er wat extra kosten aan deze onderhoudsbeurt verbonden zaten.

Top in een woord

Prettige monteur, gaf goed advies op mijn vragen

Nvt

Aardige en capabele mensen

Prima, alleen wel erg prijzig

Servicegericht

Prima medewerker die meedenkt

Top bedrijf

Professioneel

Professioneel en vriendelijk

Op tijd, snel, netjes, aardig

Uitstekende service en gekwalificeerd personeel

Prima bedrijf. goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijke personeel en zeer goede vakkennis.

Helemaal goed

Nette service, duidelijke uitleg, niks op aan te metken

Prima.

Ik heb alle vertrouwen in de monteur. Hij heeft alles na gekeken. Kijk ik heb er geen verstand van.

Volgens afspraak vakkundig gewerkt

2 monteurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben netjes de werkzaamheden verricht.

Langedreef 3

4131NJ Vianen