uitstekende service! 1 opmerking: de cv ketel hangt boven de trap naar zolder. Na elke beurt komen we wat vlekken tegen op de onderste traptreden. Monteurs zien dat niet maar kunnen wel vragen om iets op de trap te leggen ter bescherming.
Aardige man die onderhoud aan mijn CV deed. Hij moest ook de cooker nakijken. Hij was daar een beetje mee onbekend zei hij. Dus uiteindelijk heeft hij alleen gevoeld of het niet nat is. Ik weet niet zeker of dat een goede controle is voor de cooker of dat er meer mee moet gebeuren. Maar voor de rest geen opmerkingen.
Goed gedaan en prettig in de omgang. Na afloop nog een kleine lekkage door opwarmen knelfitting. Zelf kunnen verhelpen. Een warme knelfittingbout kan je strakker aandraaien. Liever zo, dan te hard aandraaien en beschadigen.
Ik ben al bijna 10 jaar klant, ik heb alleen postieve ervaring met Gasservice, monteurs zijn vriendelijk en echte vaklui. Ze hebben mij altijd goed geholpen, als ik vragen heb nemen ze altijd de tijd om netjes te antwoorden. Ik kan ze aan iedereen aanraden.
Na de door mij gegeven rapportcijfers is een nadere omschrijving overbodig, ze geven precies weer waarom ik Gasservice Vianen zo geweldig goed vind.
De monteur was keurig op tijd. Hij was zeer vriendelijk en voor zover ik dat kan beoordelen heel bekwaam. De prijs was precies zoals vooraf aangegeven. Natuurlijk wil je zo weinig mogelijk betalen, maar je wilt ook kwaliteit. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Snelle en prettige service. Vakkundig personeel.
Netjes gewerkt, cm afspraak, snel en deskundig. Zeer tevreden
Kennis & vakmanschap kan ik niet beoordelen.
Altijd aardige, klantvriendelijke monteurs
Op de bon is het onleesbaar geschreven wat er vervangen is.
Jammer dat er geen bericht vooraf is ontvangen over de uit voorzorg te vervangen onderdelen en wat de kosten daarvan zijn. Bovendien wordt er geen melding ge-maakt op de dag van onderhoud dat de monteur later komt dan afgesproken. Héél jammer want dat kan beslist anders!
Ervaren, vriendelijke monteur. Een vakman: gaf goede informatie en advies en deed zijn werk met zorg.