Gewoon goed
Heel positief. Enige minpuntje dat de servicemonteur bij binnenkomst vertelde dat er een aantal onderdelen vervangen moesten worden en of ik daar weet van had. Heel goed dat hij dit checkte. Ik had er geen weet van en geen mail over gehad.
Goed!
Snelle monteur ,weet waar hij het over heeft, ketel in no time de service beurt gehad.
Blijkbaar moet er "iets"vervangen worden en daar moet een nieuwe afspraak voor worden gemaakt Dat kan anders !!!
Door de aankondiging waarin vooraf zonder zicht allerhande onderdelen vervangen "moesten" worden, tegen ook nog eens niet markt conforme prijzen, was ik vooraf "not amused". De kennis en kunde en vriendelijkheid van de monteur heeft deze achterstand weer ruimschoots ingelopen! Alleen onderdelen vervangen die de veiligheid van het apparaat waarborgen, verder geldt eerst kijken (kennis en kunde), dan pas eventueel vervangen. Monteur begreep dit gelukkig, vakman!
Weersnel en vakkundig onderhoudsbeurtje . Gepland oo een tijd dat hey mij uitkomt. Vakkundigeen nette monteurs.
Ze hebben er verstand van. Plezierige man.
prima onderhoudsbeurt. De gasdruk bleek te hoog en ik moest Stedin bellen voor een nieuwe B-klep. Heb ik gedaan en was ook zo voor elkaar.
Gisteren de monteur geweest. Ik dacht een storing aan de ketel. Gelukkig was het niet de ketel maar de monteur heeft wel het euvel gevonden en mij advies gegeven wat te doen. Dat noem ik nou eens meedenken en service verlenen.
Zou handig zijn als uw organisatie haar dienst verlening zou aanpassen aan werkende (dus bijv. starten bij klant om 07:00 uur of na 18:00 uur) nu moet ik een aantal uren vrij nemen voor een onderhoudsbeurt.
Ben heel tevreden meestal vraagik om ed want die vind ik heel aardige en kundig
Heb altijd goede ervaring.
Prima bedrijf. Niets op aan te merken.
Gewoon zeer tevreden
Monteur helemaal tevreden over. Over de administratie tot nu toe minder tevreden. Wij hebben aangegeven een gasgarant abonnement te willen, maar dit stond monteur verkeerd. Tevens 2 dagen later een factuur ontvangen voor onderdeel. Dit zou volgens ons binnen het abonnement vallen. Deze gaan wij dus niet betalen.
wij zijn zeer tevreden
Al jaren klant van Gasservice het is gewoon een topbedrijf en heeft uitstekende gespecialiseerde medewerkers in dienst. Wat wil je nog meer in deze tijd!