nu voor 2e keer knop op ketel vervangen, terwijl eigenlijk gehele printplaat vervangen zou moeten worden volgens aantekening van monteur eerder dit jaar. Benieuwd hoe lang dit weer goed gaat....
Snel geholpen door vakman, met voor mij ingewikkelde thermostaat.
Makkelijk een afspraak geregeld via de web site. Tijdblok opgegeven van 2 uur en de monteur kwam binnen de tijd. Vooraf kreeg ik nog een herinnering aan de afspraak, handig. Ervaren monteur, vriendelijk, terzake kundig, snel. Betaling eenvoudig geregeld. Top!
zie bovenstaande cijfers
Hoewel de afspraak gemaakt was tussen 9-11 bleek deze uit het systeem te zijn verdwenen. Gelukkig kon Mike nog om 15.30 het onderhoud doen. Over hem ben ik door de jaren heen altijd tevreden geweest.
Door Gasservice vloerverwarming laten infrezen op de bestaande tegelvloer. Alles netjes in orde gemaakt comform afspraak. Zelfs de oude overbodige radiatoren werden netjes afgevoerd. Top werk!
De monteur die het jaarlijks onderhoud heeft gedaan kwam deskundig en betrouwbaar over. Je kon hem ook nog wat vragen waar je een ter zake doend antwoord op kreeg (bijv over gasloos maken van woningen)
Prima ervaring. Monteur was vriendelijk en kundig. Wel duur in verhouding met de tijd die de service beurt nodig had
Wij hebben ervaring met zowel de installatie van een nieuwe ketel als het onderhoud en de service. Over het algemeen zijn wij tevreden. Alleen was het zeer teleurstellend om met de ketel van Vaillant bijna jaarlijks te worden geconfronteerd met een defecte keerklep, kosten per keer tussen de €140-€160 met daarnaast dan nog de gebruikelijke kosten voor het servicecontract. Hierdoor is de ketel knap duurder geworden. Nu hebben we een bestelling lopen voor een nieuwe ketel. Deze bestelling hebben we in mei 2018 geplaatst. Deze zou mogelijk eind augustus worden geleverd. Nu blijkt de leverancier erg achter te lopen met de productie. Voorlopig is de ketel er nog niet. We hebben zelf gebeld om te vragen waar de ketel bleef. De Vaillant heeft opnieuw een kapotte keerklep, deze laten we nu niet vervangen. Ik duim dus dat het voorlopig nog niet heel erg koud wordt, omdat onze verwarming het op dit moment niet doet. En hoop spoedig op uitlevering/plaatsing van de nieuwe ketel. Bij oproepen voor onderhoud wordt er snel gereageerd en is er meestal ook vlot een monteur beschikbaar. De beoordeling snelheid/levertijd is gericht op de uitlevering van de nieuwe ketel.
Werkbonnen staan niet op website, dus weet ik niet wat er gebeurd is. Monteur was niet zo lang bezig, bij andere bedrijf worden metingen gedaan, ik moet dan ook thermostaat hoger zetten, nu niet...
zeer nette en vriendelijke monteur. Gaf goede uitleg over onderdelen die vervangen moesten worden, wat vertrouwen gaf.
monteur vroeg of we op de hoogte waren van het feit dat er preventief wat onderdelen vervangen moesten worden. Dit was ons niet doorgegeven. Maar voor de rest was de service prima.
Deskundige medewerker.
Zeer snelle leveringen montage van nieuwe ketel. Erg fijn telefonisch kontakt.
Goede adviezen gekregen bij installeren van een nieuwe vloerverwarmingpomp
Wij zijn al jaren bij deze firma en zijn zeer tevreden.
Gewoon O.K.