Deskundig personeel, , vlotte service.

Onlangs ben ik verhuisd. Waarom denkt U dat ik Gasservice meenam naar mijn nieuwe adres? Juist! Als tevreden klant ga je niet experimenteren.

Monteur kwam over, als een bekwame man

Ben zeer tevreden. Met apparaat is betaald. De bon, zou mij per e mail toegestuurd worden , maar die heb ik nog niet gekregen

Keurig op tijd! Vriendelijke monteur met nuttige tips. Netjes zijn rommel opgeruimd. Top!

Al jaren tevreden klant

Goed bedrijf.

Goede en adequate afspraken. Service gericht personeel.

Goede service en de monteurs zijn vriendelijk

Goede ervaring.

Prima service voor een prima prijs

Gasservice Vianen doen al jaren bij ons de installatie en onderhoud aan de CV installatie. Er wordt altijd netjes conform afspraak gewerkt. Wanneer er onverhoopt een storingsmonteur langs moet komen denkt deze mee met de meest efficiënte/praktische oplossing.

Fijn contact, afspraakvast, deskundig, goede prijs-kwaliteitverhouding

Prima tevreden

Uitstekende ervaringen

Goede en deskundige service en ook nog prima advies

gewoon goed, zonder flauwekul.

Heb enige jaren geleden een nieuwe c.v. laten installeren met service contract en tot op heden geen problemen.

Prima personeel, prima service

Monteur was uitstekend, aardige man.

Service is prima, personeel niet altijd even vriendelijk

Jaarlijks wordt de ketel netjes onderhouden. Echter, personeel is niet altijd even vriendelijk. Deze keer was er commentaar op een bakje wat ik onder een lekkend kraantje had gehangen om water op te vangen. Volgens mijn vrouw gaf de monteur er commentaar op dat het gevaarlijk was omdat ik het 'afgesloten' zou hebben. Wat met een plakbandje rondom een bakje hangend aan het kraantje niet mogelijk is natuurlijk... Kennis is goed, betweterig zijn is de valkuil.

Super en vriendelijk medewerker.

Ik vond het super. Medewerker was op tijd en heel vriendelijk. 👍

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen!

Snelle reactie na aan

Snelle reactie na aanmelding. Afspraak snel gemaakt. Keurig behandeld.Nette service.

Alles word prima gedaan. Hij geef altijd uitleg als je vragen heb. Dus top👍👍

Uitstekende plaatsing en nazorg

Mannen waren mooi op tijd. Erg vriendelijk en professioneel. Achteraf bleek nog 1 leiding een klein beetje te lekken. Ook dit is spoedig en netjes opgelost. Uitstekende ervaring!

Zeer tevreden klant

Als Bert komt is het altijd goed. Zeer vriendelijke en kundige man.

Gedaan wat gedaan moest worden

Zakelijk en correct afgehandeld, maar ruimte voor verbetering. * Extra kosten van het vervangen van een onderdeel is niet vooraf gecommuniceerd. * Dat alleen nog met pin betaald kon worden is niet vooraf gecommuniceerd. * Beperkte mogelijkheid om datum en tijdstippen te kiezen voor onderhoud blijft een beperking.

Nooit meer

Aardige monteurs maar niet in staat om complexe installaties aan te leggen. Niet responsief, niet proactief.

Goede en snelle service

Het was een goede ervaring. Alles ging snel was goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

2 dagen na de onderhoudsbeurt deed de verwarming het weer niet. opgebeld en iemand vertelde wat ik moest doen. dat lukte. 'n paar uur later deed verwarming het WEER niet. ik handeling weer verricht. snds dien geen probleem

• Ervaring met: Onderhoud en service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hangt er wel van af welke monteur het onderhoud verzorgd. De een is duidelijk beter dan de ander. De monteur die in maart 2019 kwam is uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb ook de CV hier aangeschaft en ze doen ook het onderhoud, zeer netjes.

• Ervaring met: Ventilatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteur kwam langs voor onderhoud CV-ketel. Maar hij keek ook uit zich zelf even naar onze ventilatie en kwam tot de conclusie dat deze niet meer goed werkt en zal worden vervangen. Als service en binnen de garantie. Paar dagen later al collega een de lijn om hiervoor een afpsraak te maken. Kijk, zo krijg je tevreden klanten! Super afgehandeld!

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Ervaring met: Onderhoud en service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/levertijd
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Ervaring met: Overige

Langedreef 3