Correcte en snelle service

Met behulp van de telefonische feedback van een collega wist de servicemonteur de instelling van de CV ketel snel en naar tevredenheid op te lossen.

Rustige medewerker

Hij nam de tijd om mijn ws in zijn ogen domme vragen te beantwoorden

Werd netjes geholpen. Wij maken al jaren gebruik van Gas service en zijn zeer tevreden.

vakkundig onderhoud

vakkundig en vriendelijk personeel.

Snelle prima service

Snelle service.

Vriendelijke monteur en heldere afspraken

+monteur was mooi vroeg aanwezig + in goed overleg snel en kundig 2 onderdelen ontvangen + monteur was vriendelijk + snelle reactie klantenservice op mai

Keurige en zorgvuldige onderhoudsbeurt van ketel.

Geen controle meer van de radiatoren (ontluchting). Was niet nodig volgens monteur.

Volgens afspraak op tijd en snel klaar.

Geen plaatsing op uw website met vermelding van mijn naam, anoniem vind ik prima.

Correct, snel en efficiënt

Vragen altijd snel beantwoord en ze hebben altijd tijd

Gasservice Vianen reageert snel, doet vriendelijk en zoekt altijd samen een oplossing.

Prima keuring/onderhoud

De monteur was keurig. Deed zijn werk secuur. De afspraak telefonisch verzetten omdat ik op de door jullie gekozen dag niet kon vond ik niet prettig. Ik kreeg een chagrijnige meneer aan de lijn. Hij begreep blijkbaar niet dat mensen in het hoogseizoen op vakantie gaan.

Het is prima gedaan, ik mis alleen alleen een bonnetje!!!, want er was iets stuk, daar heb ik voor betaald ,maar daar had ik liever ook een bonnetje voor gehad ,zodat ik weet waar ik voor betaald heb!!groet Bep

Prima...

Betrouwbaar bedrijf. Prima!

Probleem met de dakdoorvoer goed en vlot verholpen onder garantie. Top!

Prima, geen enkele klacht

Goede service en afwerking

Goede service en afwerking

Bijzonder snelle en correcte reactie op mijn storingsmelding CV ketel.

Op mijn (achteraf misschien overbodige) storingsmelding over het afvullen van mijn HR ketel, was de storingsmonteur in 2 uur aanwezig en heeft het apparaat gecontroleerd en verder in orde bevonden. Prima service waarvoor het onderhoudscontract zeker de moeite waard blijft !

Heel goede service

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goede sevice: mensen van dit bedrijf zijn altijd keurig op tijd, het werk wordt vlot en goed uitgevoerd en ze zijn vriendelijk en correct in alles. Aanbevolen!

Prima onderhoud en stipt op tijd

Aardige monteur kwam precies op het afgesproken tijdstip. Goed onderhoud aan de ketel. Na betaling echter geen factuur ontvangen.

Keurig op tijd, en netjes

Al 21 jaar een heel tevreden klant!

De vorige bewoners hadden een onderhoudsabonnement bij de Gasservice en wij hebben dat overgenomen. Al direct in de eerste winter, notabene op eerste kerstdag, hadden we een defect aan de ketel. Na het bellen van het servicenummer stond er tot onze verbazing binnen een uur een vriendelijke monteur voor onze deur die er voor zorgde dat het huis weer heerlijk warm werd en we een warme douche konden nemen. Met vijf kleine kinderen in huis, waren we enorm dankbaar voor de snelle service! Inmiddels hebben we een nieuwe ketel die ieder jaar wordt gecontroleerd en zonodig wordt eea vervangen. De servicegerichte en vriendelijke monteurs verstaan hun vak! Wij bevelen de Gasservice van harte aan!

Zoals altijd fijne service

Daadkrachtig, goed advies, Klantgericht, kortom: zeer goed!

Waren vroeger dan gepland. Misschien handig om dan te bellen van te voren m.b.t. het thuis zijn. Verder prima afgehandeld.

Professioneel snel en vriendelijk

Duidelijke planning, snelle installatie. Vriendelijk en goede uitleg.

Langedreef 3

4131NJ Vianen