Prima monteurs en zeer gunstig geprijsd

Komen afspraken na en zeer klantvriendelijk

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel, ondanks de drukte hun uiterste best gedaan om het probleem op te lossen. Top !

Vriendelijke betrouwbare werknemers

Monteur werkt netjes, rustig en overlegd als er iets is.

Super. Dankjewel.

Perfecte service en advies. Dank

Klantvriendelijk en op tijd.

Prima!

Perfect op tijd, vriendelijke meneer en vlot klaar.

afspraak niet nagekomen maarna 1 belletje toch opgelost

Helaas was er iets fout gegaan met adres o.i.d volgens monteur (is me nog niet geheel duidelijk) Maar goed na contact met Gasservice Vianen zijn ze alsnog dezelfde dag gekomen. En hebben toen alsnog de jaarlijks onderhoudsbeurt verricht.

onderhoudsbeurt naar behoren uitgevoerd

Monteur met leerling kwamen op tijd cf de afspraak hebben brander vervangen en de ketel verder afgesteld inclusief de thermostaat in de huiskamer

Netjes maar de monteurs waren weer te laat

Gasservice is kundige partij voor het onderhoud van de CV. Alleen als je tussen 11 uur en half 1 een monteur verwacht is het vervelend als de monteur, zonder bericht, pas om 1`uur aankomt.

Prima gewerkt en vriendelijke service

Prima gewerkt en vriendelijke service

Vreemd

Monteur vriendelijk, vreemd dat er geen werkbon, overzicht of bewijs werd gegeven van de werkzaamheden. Wil graag weten en zien wat er gebeurt is en een rekening. Ook vreemd dat ik direct moest pinnen.

Een bedrijf met kennis en ervaring.

Mijn cv ketel wordt ieder jaar zorgvuldig onderhouden!

Geweldig!

Binnen 2u waren ze er. Het probleem zat in de toon. De monteur had het binnen een half uur verholpen. Echt wat een topbedrijf!

Geen deskundigen aan boord

Geen deskundigen aan boord

Goede service vd monteur, slecht secretariaat

Secretariaat beschikt over verkeerde info in het ststeem maar is lastig daarop te attenderen. Monteur zag direct dat in systeem gemelde reparaties niet waren verricht en kon zich dat ook herinneren uit eerder onderhoud. Zeer goed en snel geholpen!

Onze 13 jaar oude Remeha cv is helaas op donderdagavond 8 oktober j.l. door een technisch probleem overleden. Eigenlijk vonden wij dat te snel. De storingsmonteur gaf aan dat vervangen de beste optie zou zijn. Daar zaten wij dan in de kou. Gelukkig heeft Gasservice Vianen alles in het werk gesteld om de cv zo snel als mogelijk te vervangen door een Nefit. Dat is dus dan ook op vrijdag morgen 9 oktober op een snelle wijze gebeurd. Ik hoop wel dat deze ketel een langer leven zal hebben.

Mijn ervaring met glasservice Vianen zijn uitstekend.

Heel goed en klantvriendelijk

Snelle service.

Snelle service

Was goed.en vriendelijk

Was netjes en goed

snel en vakkundig

Aardige vriendelijke monteur die zijn vak verstaat.

Werken snel!

Prima om bij dit bedrijf een abbo te hebben! ze maken jaarlijks een afspraak voor je en laten dat ruim op tijd van te voren weten.

Matig.

De monteurs zijn iedere keer prima op tijd. Alleen tot 3 keer toe niet de juiste onderdelen bij zich om het onderhoud aan mijn cv-ketel af te rond.

Twijfel aan deskundigheid van monteur. Uiteindelijk resultaat goed en duur.

Bij eerste bezoek na andere thermostaat en instelling van 40 naar 60 graden nog steeds geen warm water in de badkamer. Na tweede bezoek de volgende dag ander onderdeel vervangen (klep?). Kosten 200 euro terecht?

wij zijn een tevreden klant

Een prettig gesprek tijdens het maken van de offerte, en dat de monteurs netjes gewerkt hebben.

vakkundige mensen

perfecte plaatsing van de airconditioning.

Langedreef 3

4131NJ Vianen