service is goed. je wordt ontzorgd

goede partij die klant serieus neemt en zaken oplost

goed en netjes

redelijk

Ze waren vrij snel klaar binnen 20 minuten. Ik weet nu niet of alles wel goed schoongemaakt is.

Deskundige schoonmaak en advies

We krijgen lang niet altijd dezelfde persoon over de vloer en dat is prima. Tijdens het wachten op het opstarten van het pinautomaat nog wat extra advies gekregen over wat te kiezen voor een nieuwe cv-ketel. Super fijn!

onverwacht mankement. ondanks drukte direct ingepland. erg aardige monteur. snel verholpen.

Is goed met Gasservice Vianen BV

Snel en Vriendelijk.

Storing snel en vakkundig verholpen

Behoorlijk snel een monteur over de vloer (in 2 dagen) die voor een redelijke prijs de storing vakkundig en snel heeft verholpen.

Woow Super geweldig!!!

Geweldig om serieus genomen te worden. Persoonlijk langs komen door Erik van Rossum. De situatie opnemen, uitleg en info geven en mooie offerte voor aanleg van de airco. Dennis en Merijn kwamen om de airco te monteren. Geweldig en professioneel zoals dit team de airco heeft geplaatst en alles tot in de puntjes toe afgewerkt. Ik ben mega tevreden. Een super dikke aanrader !!!!

Zo snel als mogelijk in deze drukke tijd de atoring verholpen

Storing snel verholpen

Aardige jongeman die netjes en snel werkte en mijn vragen deskundig beantwoordde.

Zie hierboven.

kennis/eraring en meedenken

neemt de moeite voor een gedegen analyse

Super snel onze storing verholpen

Veel kennis van de monteur

Vriendelijk meneer, duidelijke uitleg en goed advies.

Vriendelijk meneer, duidelijke uitleg en goed advies.

Deskundige en correcte uitvoering van werkzaamheden

Zowel de installatie van een nieuwe CV-ketel als de vervanging van het rookgaskanaal verliep vlot en netjes. Ook de communicatie en uitleg was correct.

Traag, geen tijd, niet terugbellen

Het gaat allemaal te traag, niet accuraat genoeg. Maandag gebeld, dinsdag kan monteur langs komen maar onduidelijke wanneer. We kunnen moeilijk hele dag thuis blijven. Vrijdag morgen Monteur, diagnose buitensensor kapot. Pas maandag bestellen Geen info wanneer item binnenkomt hoor ik dinsdag. Terug bellen gebeurt niet voor nieuwe afspraak, krijgen overdag huis niet warm, buitensensor 30 graden. Vervolg laat zich raden.

eerste klas

nieuwe CV voldoet prima. Snel en netjes gewerkt. Achteraf duidelijke uitleg. Erg tevreden met alles

Netjes gewerkt en vriendelijke monteur.

Zo lang als Gasservice bij mij komt ben ik zeer tevreden.

Direct en vlot geholpen !

Vriendelijke medewerker, die het probleem direct wist aan te sturen !

tevreden

Monteur was goed op tijd en werkte netjes.

Hij ging direct aan de slag en wist wat hij deed.

Hij legde uit, wat er aan de hand was met mijn cv ketel, nadat ik dat vroeg. Hij was snel en ook beleefd.

Prima bedrijf

prima en deskundige monteurs, toevallig de laatste weken veel over de vloer gehad. Een moeilijk probleem met de cv, maar altijd even vriendelijk en goede uitleg gegeven. En altijd op de afgesproken tijd aanwezig.

Nette vriendelijke mannen

Nette vriendelijke mannen.

Meedenkend, vlot en vriendelijk

Kan het niet beter uitdrukken dan ik in de samenvatting heb gedaan.

Prima ervaring met Gasservice.

Prima monteurs en zeer gunstig geprijsd

Komen afspraken na en zeer klantvriendelijk

Langedreef 3

4131NJ Vianen