Goed en snel werk.

Goed werk geleverd. Snel.

Te duur, 3 ketels a 105 euro per stuk!

Goede en prettige monteur, maar in 2 jaar tijd de prijzen met 20% verhogen is niet klantvriendelijk!

super snelle actie ondernomen door monteur

Zie hiervoor!

Vakkundige mensen en altijd aardig!

Wij zijn al dertig jaar klant vanwege de prettige service en aardige monteurs.

Medewerker verscheen op tijd.

Medewerker werkte vlot en had zelfs geen tijd voor een kop thee of koffie want hij wilde door naar de volgende afspraak.

Weer prima geregeld

Ben al vele jaren klant. De monteurs zijn correct en voeren hun werk prima uit. Je krijgt advies waar nodig. Wij hebben alleen een Remeha combi/ketel in onderhoud en doet al 21 jaar goed dienst. Natuurlijk wel de gangbare onderdelen die vervangen zijn maar geen echte grote dingen. Maar advies is wel om toch maar eens uit te kijken naar een andere. Vindt het onderhoudscontract dat steeds verhoogt wordt wel stevig aan de prijs.

Snel en vakkundig geholpen

Lekkage aan de verwarmingsknop. Gebeld en binnen 2 uur een monteur. Alles prima verholpen.

Prima, kwam op tijd en deed wat moest gebeuren.

Fijn en vriendelijk geholpen. Er is gekeken of onderdelen nog even mee konden, maar vanuit de organisatie werd opgedragen om bepaalde onderdelen toch te vervangen. Deze vervanging was vooraf per email meegedeeld.

Goede service en ze komen de afspraak na.

Wij hebben al 20 jaar de service van Gasservice Vianen. Zelfs een keer op eerste Kerstdag zijn ze gekomen. Dat zegt genoeg toch … Top mannen.

netjes op tijd en een vriendelijke monteur.

doet netjes zijn werk.

Prima onderhoud, vriendelijke service medewerker

Weer prima onderhoud gedaan aan de CV ketel. Binnen half uurtje gepiept. De prijzen blijven wel stijgen.

prima service!

klacht dezelfde middag opgelost!

Mijns inziens goed werk geleverd en goed advies gekregen over plaatsing CO melder.

Sympathieke monteur. Wacht nu nog op plaatsing nieuw expansievat voor cv. Wel enigszins verrast over prijsstijging van jaarlijkse beurt, maar helaas wordt alles duurder.

Zoals altijd, weer perfect!

Alles weer perfect in orde, met goede uitleg.

Goed en snel geholpen

Leuke monteur

Nette keurige monteur.

zie boven onderhoud zoals altijd!!

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en doelmatig

Vertrouwd en deskundig

De ketel werd schoongemaakt en een onderdeel vervangen. Snel en vakkundig

Wij zij heel tevreden.

Wij zijn heel tevreden met de service!

Het onderhoud aan de cv ketel is goed en netje uitgevoerd

Dit was de eerste, en die was goed en netjes.

Zeer kundige en vriendelijke medewerkers

Er is bij mij een nieuwe cv-ketel geplaatst en er zijn wat radiatoren vervangen. Het werk was niet eenvoudig omdat verschillende leidingen moesten worden aangelegd. Alles is goed gedaan en de communicatie was prettig.

Dat ging bijna ouderwets weer prima

Zie hierboven

Onderhoud geweldig uitgevoerd!

Controle van mijn ketel in no-time geregeld! Monteur, een goed en net persoon.(alle lof jegens hem) Wij zijn heel tevreden met jullie team. Vriendelijke groet,

Nette medewerkers, behulpzaam en reageren snel.

Vlot, op tijd en zinvol advies

Gasservice heeft meerdere cv ketels van ons in onderhoud en komt altijd netjes afspraken na.

Langedreef 3

4131NJ Vianen