Topmonteur

Geweldige monteur !!!!

Geen mondkapje

De ervaring met uw bedrijf is normaal gesproken naar tevredenheid. we leven in een pandemie en uw servicemonteur stapt zonder een mondkapje zo maar binnen. Vind dat echt niet kunnen!

De monteur was deskundig en fijn.

Hij legde goed uit.

Uitstekende service

Ze komen langs binnen de afgesproken tijd en de service is top. Ze controleren alles goed en als er iets vervangen moet worden overleggen ze dat eerst.

heel goed

monteur heeft zeer adequaat het probleem gevonden en opgelost. Binnen 30 minuten geregeld. Was netjes en vriendelijk

ik was niet thuis en toch alles soepel verlopen

als techneut wil je altijd bij zijn, maar onder begeleiding van mijn vrouw heeft de monteur soepel de CW-6 ketel en ook de MV gereinigd. passend bij de naam van het bedrijf, lekker door op gas !

nog niet goed

De Honeywell moest opnieuw ingesteld worden is nog niet goed

al jaren abonnee bij dit bedrijf

Afspraak op tijd, vriendelijke en goede monteur

Snelle accurate hulp bij een storing.

Goede snelle hulp bij een storing. Ben niet anders gewend.

Geen bijzonderheden

Super snel en professioneel

mindere communicatie en sterke prijsverhoging

Een prijsstijging van zo'n 30% in 3 jaar, waarvan het laatste jaar 14% vind ik zonder goede communicatie niet erg klantvriendelijk. Met een bedrag van ruim 100 euro voor een half uur werk prijs je jezelf steeds sneller uit de markt.

Gewoon heel goede service

Afspraak plannen heel goed monteur binnen gestelde tijd aanweziig

Wat een topbedrijf!! Snel aan huis bij een spoedmelding.

Na een lekkage gemeld te hebben vanuit de CV ketel stond er een werknemer binnen een half uur voor de deur! Deze had het benodigde materiaal niet bij zich maar binnen 15 minuten stond er een collega die het wel had. Lekkage snel en vakkundig verholpen en zaten wij er weer snel warmpjes bij, wel. zo fijn met een baby in huis!! Meteen een onderhoudscontract afgesloten bij dit topbedrijf!Vriendelijke werknemers! Bedankt!

Prettig en professioneel

De monteur kwam op tijd. Hij heeft verstand van zaken en geeft op een prettige, vakbekwame manier uitleg. De controlebeurt is prima uitgevoerd.

Heel goed

De monteur heeft veel adviezen gegeven mbt energiebesparing en er ook voor gezorgd dat de instellingen van mijn CV ketel nu zuiniger staan. Ook geadviseerd mbt ontluchten.

Vlotte afhandeling

Vertrouwd

Snelle professionele hulp

Zeer positief over het aanpakken van onze weekend storing. Nette monteurs en ondanks dat het niet in 1 keer gelukt was toch snel tot een oplossing gekomen.

Correct

Op tijd en netjes gewerkt! Gaf ook uitleg over de werkzaamheden.

perfectie

Nette monteur. Vakkundig werk afgeleverd. Werkplek netjes achtergelaten. Gasketel werkt prima.

Lekkage door slordige monteur

Twee maanden geleden is de jaarlijkse ondehoudscontrole zo slecht uitgevoerd dat we een fikse lekkage als gevolg hebben gehad. De nieuwe monteur erkende de fout van zijn jongere colleges. Wij zitten echt nu met een beschadiging aan een gloednieuwe badkamer, en beraden ons op vervolgstappen.

Afspraak nagekomen en prima monteur.

Cv ketel verkeerd geinstaleerd

Intergas heeft de verkeerde installatie moeten oplossen! Verder onvoldoende kennis om de thermostaat-app te laten werken. Dit heb ik zelf opgelost.

Gemengd

Ze waren er snel na de eerste melding op woensdag, zijn ongeveer 45 min hier geweest. Hebben niets verholpen, alleen geconstateerd dat er een lek was. Donderdag zou er iemand komen en ik zou daarover geveld worden. Ik heb zelf moeten bellen do middag om 15.00 omdat ik niets had gehoord. Vrijdag tussen 3 en 5 kwam er iemand langs. Deze heeft het goed aangepakt en snel opgelost. Hierover alleen complimenten. Vakkundig Over de mensen van woensdag was ik minder tevreden. Ze moesten veel bellen en deden veder niets. Wel gaskraan uit en dus koud. Donderdag hebben se mij ook jiet gebeld, ik moest initiatief nemen. Verder werd er gezegd dat ze het niet druk hadden, waarom dan niet eerder bellen???

Langedreef 3

4131NJ Vianen