Vaktechnisch kan ik niet beoordelen of er goed werk wordt geleverd maar de verwarming doet het goed. De randvoorwaarden zijn prima geregeld/verzorgd.
Prettige en snelle afhandeling van de onderhoudsbeurt
Monteur was op tijd, volgens afspraak. Netjes gewerkt en behandeld.
Goed geregeld
Afgelopen vrijdag is onze CV ketel schoongemaakt en de Mechanische Ventilatie gereinigd. Op zich prima gedaan maar de Mechanische Ventilatie maakt nu te veel lawaai. Ik ga nog contact opnemen om daar op terug te komen.
Beetje vreemd dat de monteur bij de onderhoudsbeurt niet zelf soda of andere kalkverwijderaar bij zich had...
de monteur was vakbekwaam en heeft onze installatie uitgebreid nagekeken, nadat deze de laatste weken telkens uitviel. De installatie is nu weer helemaal gemaakt en werkt als vanouds.
Onderhoud werd goed uitgevoerd. Recente plaatsing nieuwe ketel werd netjes gedaan.
Kundige en nette mensen
Snelle ervaren onderhoudsmonteur
Alles keurig volgens afspraak, goede service!
snelle hulp bij defecte Honeywell thermostaat onder volledige garantie.
L.S., Dank u voor de snelle en accurate handelwijze.
Monteur Marius werkt netjes. afspraken zijn allemaal goed nagekomen. zeer positief
Ik ben teverden met service.
Alles prima on orde. Vriendelijk personeel en vakbekwaam.
een week geleden zijn alle radiator kranen vernieuwd en dit is tot volle tevredenheid en op een zeer nette en correcte wijze uitgevoerd een pluim voor de monteur.