Geen klachten maar dat ieder jaar de servicekosten gestegen zijn is opmerkelijk en dat zonder kennisgevingen. Het is een voldongen feit. Pensioenen, AOW, uitkeringen stijgen ook niet maar de servicekosten wel.
Jullie komen de afspraken na
Goeie monteur heeft kennis van zaken
Is een goed bedrijf welke soepel met service-afspraken omgaat. Ook is een aantal jaren geleden een nieuwe CV-ketel geïnstalleerd, Wij zijn ca. 22 jaar klant.
Prima service!
Goede service, wanneer iets niet in orde is wordt het na een telefoontje van mij vrij snel verholpen.
Elk jaar op rij een vriendelijke monteur welke binnen een korte periode de ketel schoonmaakt en uitlegt wat er is gedaan. Perfect geen enkele klacht en ik beveel zeker Gasservice Vianen aan bij mijn vrienden en kennissen.
Opmerking: het valt op dat de monteurs het onderhoud niet op dezelfde manier uitvoeren. Het zal ongetwijfeld goed worden gedaan. Suggestie: een standaard protocol voor de klant is wellicht handig, zodat je weet wat er moet worden gedaan en dat ook kan volgen.
Storing gemeld en binnen 24 uur monteur aanwezig. Ketel helaas niet te repareren; nieuwe ketel via lease constructie; plaatsing binnen aantal dagen. Bij overmacht door afsluiten water door waterleidingbedrijf ook meedenken om een voor mij aanvaardbare oplossing te vinden. Keurige monteurs zowel service als installatie.
Tot op heden bij problemen altijd snelle afdoende service.
Snelle, heel prettige service Ook al kon de monteur het probleem niet verhelpen, hij gaf advies wat te doen om verder te komen.
probleem prima opgelost !!
goede service en kwaliteit vriendelijk personeel
Ten eerste fijn dat jullie je elk jaar zelf aankondigen voor onderhoud en dat het nog flexibel is vwb wijzigen afspraak! Allemaal prettig en duidelijk. Verder plezierig contact met servicemonteur vwb uitleg en onderhoud goed geregeld. Dwz de laatste 2 keer in elk geval! Complimenten!
Aansluiting was en droogcombinatie gemaakt. Snel en netjes werk geleverd.
Erg tevreden over Ed die al enkele jaren bij ons komt. Sympathieke en vakkundige medewerker die op een prettige manier uitleg geeft over zijn werk