2x gebruik van uw diensten gemaakt. Goed, snel en deskundig behandeld. Kosten vallen wel eenstegen.
Traag internet. ik bel al jaren met enige regelmaat naar mijn provider die met korte termijn oplossingen komt. (en me een extra router heeft laten aanschaffen wat dus nergens op sloeg) was het nu zat en heb jullie gebeld. Had ik veeeeel eerder moeten doen! Een hele deskundige monteur die een gesprek van niveau kon voeren met mijn provider en dat vervolgens goed aan mij kon uitleggen. Oook technisch gezien heel kundig en ik ben dus zeer tevreden want alles is opnieuw aangelegd en opgestart. Het enige minpuntje was dat degene met wie ik de afspraak maakte mij vertelde dat de monteur tussen 10 en 12 zou komen en de monteur doorkreeg dat hij tussen 11 en 13 verwacht werd. Ik ben erg tevreden, ook omdat ik weet wat nu het probleem is en ik weet wat ik kan verwachten qua internetverbinding.
waardeloos bedrijf, beslist niet mee in zee gaan....komt zijn afspraken niet na.........en als je ze 'n normaal schikkingsvoorstel doet......krijg je als antwoord: sorry meneer we doen liever geen zaken met U
Geachte Henk Pleit, Allereerst onze excuses voor het ongemak wat u gehad heeft. Helaas kon de eerder gemaakte afspraak niet doorgaan omdat de monteur was uitgelopen bij zijn eerste klant. Hier hebben wij u tijdig van bericht en aangegeven dat de reeds gemaakte afspraak helaas niet door kon gaan. U heeft tegen mijn collega telefonisch aangegeven dat u dan zelf nog 2 andere opties had, helaas waren dit alleen opties laat in de avond. Graag zouden we dan ook met u in contact willen komen om een nieuwe afspraak te plannen voor een Monteur aan Huis (indien gewenst). Ik hoor graag weer van u. Met vriendelijke groet, Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
Wat mij stoorde is het bedrag wat ik af moest rekenen. 37,50 voor het komen en 50 euro voor een "onderhoudsbeurt". Ik zie die 37,50 dan toch als voorrijdkosten. Totaal 87,50 voor een half uurtje. De monteur leek me wel deskundig maar begon gelijk met het afkraken van de computer( Acer, all in one) 2 jaar oud, de harde schijf, mijn beveiliging (Mc Afee), voordat er nog iets gedaan was. Dat moest allemaal veranderd en vernieuwd worden en van de genoemde bedragen zakte mij de broek vanaf. Ik moest tekenen voor GEEN garantie voor het oplossen van het probleem. En ik moet inderdaad afwachten of het probleem verholpen is. Als ik met zijn voorstel in zee was gegaan, nieuwe beveiligingsprogramma, waar ik overigens nog nooit van gehoord had, maar wellicht provisie voor de monteur, complete verwijdering van windows 10 en alles opnieuw installeren, nieuwe harde schijf, dan had ik waarschijnlijk wel de garantie gekregen dat het probleem was opgelost. Maar zo kan ik het ook, had me ongeveer 500 euro gekost. Een nieuwe computer was dan een betere oplossing geweest. Kortom ik ben hier niet tevreden over. Ik kreeg het idee dat er omzet gemaakt moest worden en niet gekeken werd na de voordeligste oplossing voor de klant. In ieder geval doe ik geen zaken meer met jullie
Geachte Hans Hakvoort, Allereerst onze excuses voor het ongemak wat u ervaren heeft. Afgelopen week heb ik de betreffende monteur gesproken en aan hem navraag gedaan hoe het een en ander gegaan is. Mijn collega heeft aangegeven dat het systeem het beste een herinstallatie kon gebruiken, om het beste resultaat te kunnen behalen. Echter zat in uw computer nog een traditionele HDD en geen SSD. Mijn collega heeft u hier dan ook over geïnformeerd om dan ook gelijk de schijf te vervangen omdat een SSD gemiddeld 8 x sneller is dan een normale schijf. Daarnaast maakte u ook gebruik van het programma McAfee antivirus. Dit programma scoort erg laag in test die de consumentenbond heeft gepubliceerd in mei 2016. Daarin komt McAfee als slechtste uit de test met een onvoldoende, 5.3. Wij werken zelf al jaren met het programma BullGuard Internet Security en dat is niet voor niks. BullGuard staat namelijk in dezelfde test van de consumentenbond op plek nummer 1 en dus als beste uit de test, 7.0! Als we dan alle werkzaamheden bij elkaar optellen, herinstallatie van Windows + van te voren maken van een back-up, plaatsen andere hardeschijf (SSD) en de aanschaf van BullGuard Internet Security dan kom je al gauw richting de €400,- Mijn collega heeft u dit dan ook duidelijk van te voren uitgelegd, u gaf aan dat u dit niet wilde laten uitvoeren en dat u dan alleen een onderhoudsbeurt wilde laten uitvoeren. Dit hebben wij dan ook voor u gedaan, echter kunnen we dan geen garantie geven dat de problemen niet terugkeren. Dit hebben wij u dan ook van te voren verteld en mijn collega heeft dit dan ook opgenomen in het akkoordformulier wat u ondertekend heeft. Uiteraard willen wij u graag als klant behouden. Mocht u besluiten om bij ons toch de reparatie uit te laten voeren of om een nieuw systeem bij ons aan te schaffen. Dan hoeft u de volgende keer niet nogmaals de onderzoekskosten te betalen van €37,50. (Vermeld dit wel even bij het plannen van de afspraak.) Hopende u bij deze voldoende te hebben ingelicht. Met vriendelijke groet, Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
Goed werk, vakkundig verricht, alleen jammer dat de persoon aan de telefoon mij liet denken dat wat aan mijn computer was, een paar tientjes zou kosten, dat werd dus 127 euro, dat is net iets meer, dat was slik. Misschien wel logisch, maar niet correct voorgelicht
Hoewel er slechts een schroef moest worden aangedraaid om de ventilator vast te zetten, werd door de monteur €57,45 berekend onder het mom van een complete APK keuring.Overigens de diagnose :loszittende ventilator was reeds door mijzelf vastgesteld. Verder heeft hij niets gedaan.
heb een nieuwe computer bij U gekocht maar de overzetting is niet goed verlopen daar een deel zoek is en het nu nog steeds niet is opgelost. hoe kan dit ik heb wel alles betaald het moet wel snel worden opgelost
PC en Laptop goed in orde gemaakt heb er geen problemen meer mee
Ik ben zeer tevreden! Zowel telefonisch als ook het bezoek van de monteur.
had ik eerder moeten weten
Mijn ervaringen met jongeman Sven (helpdesk) en Vincent van As (buitendienst) zijn zeer positief. Ik hoop dat jullie erin slagen om de "groeistuipen" (nieuwe mensen aannemen) op de juiste wijze in goede banen te leiden. Een tip; haal af en toe voor "functioneringsgesprekken'externe deskundigheid in huis. Succes met alles !
Op wo 30-11 een hulpverzoek ingediend; op donderdag een afspraak gemaakt; op vrijdag werd ik gebeld of ik een afspraak wilde maken (?); op ma werd ik gebeld of de afspraak kon worden verzet wegens dubbele afspraak; tijdens het bezoek op dinsdag werd een belofte gedaan voor een prijsopgaaf. Heb gisteren (wo) daarover een SMS gestuurd en vandaag een voicemail ingesproken. Op donderdagavond nog geen reactie laat staan een offerte. Ergo: geeft weinig vertrouwen. Daar heb ik dus weinig aan!
Geachte Jan Fransen, Allereerst ons excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij streven er altijd naar om kwaliteit en klant tevredenheid voorop te stellen. Dit geld natuurlijk ook voor u. Wij zouden graag in de gelegenheid gebracht worden om u tevreden te stellen. Mocht u ons dit vertrouwen willen geven, neem dan alstublieft contact met ons op. Met vriendelijke groet, Dwight Plugge Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
Keurig geholpen,en goed!!!
Zeer tevreden over kennis van uw mensen. Vriendelijk en deskundig.
Op maandag zou een monteur bij ons aan huis komen tussen 10.00 - 12.00 uur. Ongeveer 12.15 uur gebeld dat monteur ziek zou zijn. Na veel geaarzel onzerzijds nieuw afspraak gemaakt voor de donderdag tussen 09.00 - 11.00 uur. Ongeveer 10.05 uur gebeld dat monteur met pech langs de kant stond en dat ik VOOR 12.00 uur teruggebeld zou worden. To op heden NIETS meer vernomen.
Geachte Henk Pleit, Allereerst onze excuses voor het ongemak wat u gehad heeft. Helaas is het bij u niet gegaan zoals het hoort te gaan. Graag zouden we dan ook met u in contact willen komen om een nieuwe afspraak te plannen voor een Monteur aan Huis (indien gewenst). Ik hoor graag weer van u. Met vriendelijke groet, Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
Zie website contactformulier, waarin alles wordt belooft en niets wordt nagekomen.
Geachte Bert Neijzing, Graag zou ik van u willen weten of uw probleem/vraag reeds verholpen/beantwoord is of niet. Mocht dat niet het geval zijn, zou u dan contact met mij op willen nemen via de mail. Dat kan via onderstaand adres, ik zal er dan zorg voor dragen dat uw probleem/vraag dan als nog in behandeling zal worden genomen. Ik hoor graag weer van u. Met vriendelijke groet, Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
in januari 2016 nwe laptop gekocht en na 9 maanden nog steeds problemen met de mail. zware bevalling
Monteur, een aardige jonge man kwam keurig netjes op tijd. In redelijk korte tijd werd het euvel opgespoord en hersteld.De monteur installeerde Google Chrome, echter hier kan ik geen gebruik van maken of ik doe het verkeerd. Wat ik echter niet terugvind is mijn scan programma.mogelijk is dit abusievelijk verwijderd. Tochhartelijk bedankt voor de goede service. A Lemmens Telf. 0434092237.
ze kome hun afsprake niet na
Geachte heer/mevrouw, Graag zou ik in contact met u willen komen omdat uw klacht niet bij mij bekend is. Wij staan juist voor afspraak = afspraak. Wellicht dat we u alsnog van dienst kunnen zijn. Zou u mij willen mailen op [email protected]? Alvast bedankt. Benjamin Albers Monteur aan Huis Adres: Displayweg 2 3821 BT Amersfoort Telefoon: 088-4010444 Email: [email protected] Website: www.monteuraanhuis.nl KVK: 59663170 BTWnr: NL853594181B01 Rabobank: NL03RABO0304604445
Hulp bij computerproblemen, installeren van programma's en met onderhoud. Ben blij met snelle en gedegen hulp.
Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen. Zowel door de monteur aan huis als hulp op afstand.
Databankweg 6 c
3821AL Amersfoort