Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat hulp snel en effectief is, met vriendelijke en professionele medewerkers. Klanten waarderen duidelijke uitleg, geduld en oplossingsgerichtheid bij uiteenlopende computerproblemen. De service wordt als betrouwbaar en consequent ervaren, zowel online als aan huis. Al met al lijkt de service een prettige en gemakkelijke oplossing voor elektronische troubles.
Zoals voornoemde, goed, vakkundig en snel geholpen. Met dank!
22 June 2026
guido beekmann
Muiden
Zoals gezegd vriendelijk geholpen en vakkundig. Probleem opgelost. Geduldig ook want ik weet de aan/ uit toets van mijn PC maar daar houdt mijn kennis op.
30 May 2026
Hank
Bijzonder om op afstand toch alle apparaten goed functioneel te krijgen. Niet opgeven en doorzoeken... chappeau
1 May 2026
Don
Arcen
Op een vakkundige manier, vriendelijk en met SUCCES geholpen ! !
28 April 2026
Jitse
Blaricum
Alles duidelijk verteld in Jip en Janneke taal
24 April 2026
Beverwijk
De Support van Monteur aan Huis is fantastisch! De mensen die er werken zijn ALTIID behulpzaam, zeer geduldig, uiterst bekwaam en vriendelijk. Als halve/hele digibeet ben ik blij dat ik op hen terug kan vallen.
Caren Kunst
Leens
Heb al enige jaren een abonnement bij dit bedrijf en ben elke x naar tevredenheid geholpen.
Gerrit
Grijpskerk
Laura
Zwanenburg
Met wie ik ook te maken krijg, het voelt meteen goed.
17 December 2025
Cees Velt
HUIZEN
prima begeleiding, service en opvolging
16 December 2025
h
Betuwe
Al jaren een vertrouwd adres voor mij.
10 November 2025
Castricum
zie bovenstaande
6 November 2025
w. Thijssen
Hoofddorp
ben heel dankbaar voor de meer dan heldere en geduldige hulp aan deze 90 jarige digibeet
15 October 2025
bauke
Amsterdam
zie boven
4 October 2025
Ben
Heerhugowaard
Binnen een paar minuten kreeg ik hulp voor mijn probleem. Lorenzo was vriendelijk, professioneel en weet waarover hij praat en doen. Een woord Topper. Ontzettend blij met mijn hulp op afstand. Super service
2 October 2025
Gin
Weesp
Er werd alle tijd genomen om de aanschaf van een nieuwe laptop goed te laten verlopen. De online begeleiding verliep vlekkeloos, inclusief de betaling.
29 September 2025
Rob
Zoetermeer
Mijn ervaring met Don de Kramer is dat hij mij uitstekend heeft geholpen met een groot aantal computerproblemen.
29 September 2025
SCHALKHAAR
Ik ben reeds geruime tijd lid van Monteur aan huis en dat is tot grote tevredenheid. Ik word altijd vriendelijke en correct te woord gestaan en problemen of vragen worden goed opgelost. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ga zo door. Overigens heb ik enkele maanden geleden een nieuwe laptop bij dit bedrijf gekocht. Om tot de aankoop te komen werd ik te woord gestaan door een van de medewerkers die tijd nam voor goede uitleg en afspraken. Ben blij met mijn laptop.
25 September 2025
Henk
Ede
de goede afhandeling van problemen en het geduld voor de klachten van de klant en de vriendelijkheid van het personeel
25 September 2025
GJalt
Alkmaar
geen bs. duidelijk en to-the-point. Werkt wss niet bij elke klant maar jullie medewerker had snel door dat ik niet op wollige verhalen zat te wachten en paste zich goed aan :D
12 September 2025
Bas Heun
Arnhem
Goed! Doorgaan zo. Graag wat meer info over uw bedrijf. Was klant bij Computerzorg, mar die bestaan dus niet meer?
9 September 2025
Hein
Loosdrecht
Lorenzo heeft mij vanmiddag heel goed geholpen . Het was heel duidelijk,en helder,maar ook heel netjes.en het was snel gedaan. IK ben heel goed geholpen,en nog steeds tevreden met de monteurs op afstand,nu ik al vele jaren klant ben bij Hulp op afstand. En met mijn leeftijd van 83 jaar ,ben ik heel blij,nu ik al vele aantal jaren klant bent bij jullie.Want zonder jullie weet ik mij anders geen raad,hoe ik dan mijn computer problemen dan moet oplossen .Dus zal jullie nog heel vaak nodig hebben. Vanmiddag was het weer n tijd geleden,dat jullie mij geholpen hebben . Bedankt Hulp op afstand,in het byzonder Lorenzo de monteur op afstand. Tot een andere keer. VRiendelijke groet,Bernardine van Schaijk,uit Geldrop
9 September 2025
Bernardine van SChaijk
Geldrop
Mijn E mail werkte niet.Met betrokken aandacht en technische vaardigheden werd het probleem opgelost. Ook in de vragen mijnerzijds was er iedere keer weer een ontspannen antwoord
8 September 2025
Wim
Langedijke
zie boven, volgens mij ook zeer bekwaam.
8 September 2025
Morgan
Zoetermeer
Ik word altijd goed geholpen en de meeste monteurs zijn duidelijk, ook voor mij als 70-jarige
5 September 2025
Fien