Goede kwaliteit

Niet te duur, en goede kwaliteit . En natuurlijk een heel vriendelijke bezorger, top.

Goed contact gehad met de diepvriesman tijdens de levering van de bestelde producten 3 producten besteld er werden er maar 2 producten geleverd er werd jammer genoeg tussentijds niet gecommuniceerd om iets anders te bestellen

Perfecte levering.

Bestellen gaat zeer makkelijk en levering perfect.

Prima ervaring

Prima afspraken en gehouden. Spullen nog niet allemaal geproefd maar tonen goed.

goede producten, goede prijs

Goed geholpen,netjes.

Duurde wel wat lang voor we bericht kregen

Korrekte levering en tijdig, ondanks uitvallen transport

ondanks het feit, dat het transport op korte termijn uitviel, desondanks precies op tijd geleverd via alternatief.

Produkten prima, klantservice minder

Op een bestelling en voorbetaling krijg ik als antwoord (email) dat de regionale bezorger op vakantie is en bestelling pas over 3 weken kan worden afgeleverd. Tijdens bestelling word dit niet op de webpagina verteld. Je zou die produkten maar eerder nodig hebben, kun je alsnog naar de lokale super! Op de dag van bezorging geen enkele melding hoe laat of in welk tijdsbestek produkten worden afgeleverd, kun je de hele dag thuis blijven en afwachten, immers diepvries produkten bezorg je niet bij de voordeur...

Uitstekende maaltijden

De kwaliteit van de maaltijden is goed, zonodig moet je zelf wat zout of kruiden toevoegen. Mijn volgende bestelling wordt geplaatst

Het zou handig zijn als ze van te voren laten weten hoe laat ze ongeveer komen.

Makkelijk te bestellen, mooi op tijd en kwaliteit geleverd

Super!

Een hele fijne ervaring.

Netjes, behulpzaam en vriendelijk.

Helemaal top!!!

Super aardige Meneer.Goed contact. Fijne spullen!Echt een aanrader!

Goede service.

Prima service!

Goede kwaliteit, snelle levering en aardige man!

Snelle levering artikelen had ik meer van verwacht

De bezorging was snel, de bezorger vriendelijk en behulpzaam. De vlees producten vond ik van mindere kwaliteit, had hier meer van verwacht. De prijzen vind ik iets aan de hoge kant.

De bestelling was volledig en keurig op tijd alleen bij de bestelling is het woord NIEUWE KLANT zeker niet goed door gekomen want ik kreeg er geen ijs bij voor de rest was het contact prima

eerste kennis making was goed ik ben tevreden en zal zeker nog wel eens wat bestellen

Nog geen ervaring

De diepvriesman is nog helemaal niet geweest. Dus ik kan er nog niets over zeggen.

Prima vlees van goede kwaliteit

Het is prima vlees, van goede kwaliteit. Wel iets duurder dan normaal, ik vond de biefstuk van de haas én de spare ribs erg goed, maar nogmaals wel iets duurder dan normaal. Maar zoals het gezegde luidt: "Kwaliteit heeft z'n prijs"

Eerste ervaring goede indruk.

Eerste indruk goed.

Weinig van te zeggen nog maar 1 maal gebruik gemaakt van uw bedrijf.

Vriendelijk, behulpzaam met zeer goede produkten.

Zeer goede ervaring. Kan het aanraden.

Oke

Mijn ervaring zijn goed

Fijne levering

Bestelling geplaatst netjes ontvangen en smaakte top bezorging was optijd gingen wel 5 dagen overheen maar dat is prima

De Smalle Zijde 52

3903LR Veenendaal