goede ervaring
Witlof voer ik mijn hond nog niet eens.Niet te Vr....
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over een van onze producten. Wij nemen z.s.m. contact met u op om dit op te lossen.
Eerste bezoek had de bezorger geen bestelling bij zich 2e bezoek had de bezorger niet de juiste producten bij zich en verwarring met een andere klant. Geld terug ontvangen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat het product dat u besteld had niet meer leverbaar was en u daarover niet goed geïnformeerd bent. Wij streven ernaar dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.
zeer goed
prima makkelijk aan de deur
Is prima
zeer tevreden
heel ideaal alles direkt aan huis direct in de vriezer, een vriendelijke bezorger. eens per 3 weken is soms wat snel, als je groot verpakkingen koopt en maar met 2 personen bent.
We hebben de bestelling vandaag ontvangen en kunnen de kwaliteit van de producten nog niet beoordelen.
Wij hebben nog niet zo heel lang ervaring met deze diepvriesman maar we hebben wel ervaring met andere firma's. Wij hebben hem ook wel eens sneller nodig of we bellen hem. Dit gaat altijd zeer prettig ! Wij zijn tevfreden!!
op het boekje staat altijd dat ik gebeld word maar ben nog nooit gebeld
Bedankt voor uw beoordeling. Uw NAW-gegevens staan inderdaad in een belroute, maar ik zie dat uw telefoonnummer onbekend is. Mocht u in de toekomst gebeld willen worden, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw telefoonnummer door te geven via [email protected]? Dan kunnen wij u op de aangegeven datum bellen. Alvast bedankt.
Ik vind ruim 6 weken op een bestelling wachten veel te lang, en een beoordeling sturen en vragen hoe iemand over het bedrijf denkt, voordat überhaupt de bestelling is geleverd vind ik heel vreemd en apart...
Bedankt voor uw beoordeling. Wellicht heeft deze lange levertijd te maken met onze zomervakantie, waardoor wij 3 weken gesloten waren. De route waarin u staat, wordt normaal gesproken altijd 1x in de 4 weken bezorgd. Onze excuses dat ons verzoek te vroeg naar u is verzonden.
Zoals bovenstaand aangegeven alles tiptop in orde. Ook de getrouwde kinderen waar ik voor inkoop vanwege werk zijn blij en tevreden over de vriesproducten.
Hij doet heel goed werk, ik ben heel tevreden.
heb tot nu toe altijd met plezier diepvries besteld, laatste tijd wat minder daar, wij bepaalde diepvries bij een supermarktketen iets meer voordeliger is. maar we blijven wel bestellen.
Het is de eerste keer dus ik kan er nog niet veel over zeggen
Geweldige service hele vriendelijke man en goede producten. Alleen vind het vaak toch prijzig en de aanbieding minimaal qua korting
altijd zeer correct
producten nog niet gebruikt. meneer kwam spullen brengen minus 1 / deze was niet in voorraad! komt deze twee dagen later brengen. Vervelend. Dit betreft een eerste bestelling.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat uw bestelling niet compleet was. Wij streven ernaar de bestelling altijd in één levering te bezorgen. Mocht dit inderdaad niet lukken dan proberen wij het ontbrekende product z.s.m. na te leveren.
Chocolade ijs en pistache ijs toevoegen en de volgende 10 is binnen .
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen dit uw opmerking meenemen en kijken of we deze twee producten op kunnen nemen in ons assortiment.
De Smalle Zijde 52
3903LR Veenendaal