klant vriendelijk goede producten
Biefstuk met pees, bitterballen gezouten, kebab vies en geleverd ipv shoarma, kiphaasjes smaakte naar garnalen. Wij reageren omdat U hiernaar gevraagd heeft. Vriendelijke groeten
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze producten. Wij nemen z.s.m. contact met u op om dit op te lossen.
Je wordt vriendelijk en snel behandeld. De producten zitten vaak per stuk / los verpakt wat handig is voor de verwerking. Verder is alles wat tot nu toe is ingekocht van goede kwaliteit en smaakt prima.
Smaak en kwaliteit van de m.n. vlees en kant en klare maaltijden zou beter kunnen.
kwaliteit producten: tartaar die is besteld is erg stug/vast. Daardoor minder smaakvol, anders dan we gewend zijn.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over een van onze producten. Wij nemen z.s.m. contact met u op om dit op te lossen.
Zeer goede ervaring met zeer vriendelijke diepvriesman. Dit was voor ons de eerste keer dat we producten hebben besteld maar ook zeker niet de laatste keer.
1e keer keurige behandeling,levertijd mag wel wat sneller, u geeft levertijd niet aan op de site,dit zou u kunnen veranderen. verder tevreden hoor groet Loek Otten
hij is altijd vriendelijk en behulpzaam
die was uitstekend en beveel jullie aan zeker aan met vriendelijke groeten
vriendelijk,staat voor zijn waar en weet er over te vertellen.
Super services!!!
We hebben een zeer enthousiaste diepvriesman.
wieger is altijd erg vriendelijk, bereidwillig en een aanwinst voor jullie bedrijf.
Gewoon goed
pas een keer besteld. Kwaliteit vind ik prima,wel vrij prijzig. gebeld worden ben ik geen fan van.
De Smalle Zijde 52
3903LR Veenendaal