Ik bestel altijd alleen suikervrij ijs en die vinden we super lekker!
Beste Betsy, Goed om te horen dat het ijs wat je besteld lekker is. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
Ik ben nieuw, maar tot nu toe goede bezorging, een goed contact, via internet bestellen. Producten, kan ik nog weinig van zeggen.
Het is een beetje uit de tijd dat als je iets besteld via internet, dat je er 2 1/2 week moet wachten voordat het bezorgd word maar ik snap ook wel dat de bezorger met wijken werkt en niet altijd in de buurt is. Het was fijn om een bekend gezicht te zien. Eelko was vroeger mijn IjsPaleis bezorger.
Ga hier zeker vaker bestellen
Kwaliteit: kan ik nog niets over zeggen, heb nog maar 1 bestelling gedaan en er nog niet van gebruikt (oude voorraad moest eerst op). Wel heel blij met de mandarijnentaart, onze lievelingstaart die we al van onze vorige diepvrieswinkel kenden. Bereikbaarheid/betrouwbaarheid: één produkt is verkeerd geleverd, heb mijn bezorger gemaild hierover en gezegd dat we het de volgende keer dat we elkaar zien kunnen ruilen (dan hoefde hij niet speciaal tussendoor hiervoor terug te komen), maar ik heb nooit een mailtje teruggehad met een akkoord of een eventuele andere oplossing. Assortiment: we missen een ruimere keuze in pizza's. Verder is het assortiment prima, ik mis wel vaak een goede omschrijving bij de produkten: vaak is het een plaatje met gewicht en prijs van het artikel, maar ik zou liever een uitgebreidere omschrijving zien en ook graag de ingrediënten willen weten en een plaatje erbij dat aangeeft hoe iets bereid moet worden (oven, pan, friteuse etc). Dit alles zou de keuze voor een produkt makkelijker maken.
Niks mis mee!
Gewoon erg tevreden over het geheel...
Ik heb er pas 2 keer gebruik van gemaakt
ik heb me spullen niet gehad in de maand april en mei
In categorie "Maaltijden" vinden wij de peertjes met een runderlapje het lekkerste. Maar o zo weinig peertjes, en heel veel aardappelen maar de groente (peertjes) is echt te weinig. Ik koop apart bij Albert Heijn een bakje gekookte peertjes, dan maakt het wel duur helaas. De rundergehakballen smaken prima.
We zijn met de meeste produkten tevreden. Zouden u zeker bij anderen aanbevelen.
Wij kennen de chauffeur al jaren en is nog steeds even goed en vriendelijk voor ons
tevreden klant
Komt wel eens voor dat de voorraad niet toereikend is. Het bestelde is dan niet leverbaar. Is vervelend.
slechte bezorging
bezorging laatste keer s avonds 9 uur ik vind dat te laat hij moet van mij tussen 9uur en 6uurkomen
Ik ben heel zeer tevreden over de De Diepvriesman.
ervaring is goed, alleen klopt de prijs vaak niet. de kortingen uit de folder worden bij onlinebestellingen niet berekend. nu moet ik altijd zelf 2 prijslijsten maken. eentje uit de folder en eentje bij de bestelling. hier zouden jullie beter op moeten letten.
Beste Blankers, Bedankt voor uw reactie en feedback. We zullen er in de toekomst beter op letten dat de online prijzen gelijk zijn met de folder zodat u niet meer 2 prijslijsten hoeft te maken. Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
De Smalle Zijde 52
3903LR Veenendaal