Gemakkelijk,snel en lekker. Positief
bestelling en bezorging goed , alleen het product was niet wat ik er van verwacht had in het verleden een veel betere smaak
was zeer tevreden maar laatste maanden is het minder aan het worden. Met regelmaat komt het voortaan voor dat de producten die ik wil kopen niet voorradig zijn. Laatste keer zelfs maar via de site besteld zodat ik toch alle gewenste producten geleverd zou krijgen. Overal stond op voorraad bij. Komen ze de producten afleveren zijn er toch 2 van de 4 bestelde producten niet bij.
Beste JM Pouwels, Wij vinden het erg jammer dat wij hier en daar steken laten vallen. Dit mag niet gebeuren. Wij nemen per mail contact met u op om dit te bespreken. Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
Mvt
nvt
Producten verder keurig en op de afgesproken tij d bezorgd door een vriendelijke chaufeur. De kwaliteit van de producten bevalt mij prima.
Beste Willem van der Linden, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat het allemaal heeft gesmaakt en dat u tevreden bent over de bezorging en de diepvriesman. Tot ziens bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
Betere communicatie over de bezorg datum met de bezorger.
geen
ik heb voor de eerste keer gebruik gemaakt van de producten. perfect die grove fricandellen en de hamburgers .voor herhaling vatbaar
Beste Jannie Smit, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat het allemaal heeft gesmaakt! Tot ziens bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
Zou prettig wezen, als er kalkoen en ander gevogelte ook besteld kan worden.
Ik ben tevreden over de producten,m.u.v. de aardbeien-yoghurttaartjes waarvan de verpakking nat en beschadigd was. Ik had schwartzwalderkirschtaartjes besteld die niet In voorraad waren. Verder was levering en bezorging goed.
Beste W.J. de Graaff, Goed om te horen dat u tevreden bent. Wat betreft de taartjes, dit probleem hebben we gemeld bij het magazijn. Het kan inderdaad voorkomen dat sommige producten niet op voorraad zijn. Dit proberen uiteraard te voorkomen. Hopelijk heeft u van de bestelde producten genoten! Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
zie de waardering boven
Zeer goede service van degene die bij ons levert.
Bestelling wordt altijd volgens afspraak geleverd. Nooit problemen. Vaste bezorger is wel fijn! Contant betalen aan de deur geen probleem. Hier komen geen extra kosten bij, super!
Prima, niet opdringerig. Niets nodig? ook goed, dat waarderen wij ten zeerste! Handig, vooral in de zomer, niets smelt meer.
Beste Hannie en Bertus, Bedankt voor het compliment! Fijn om te horen dat u onze werkwijze waardeert. Met vriendelijke groet, De Diepvriesman
Bezorger Hobbe de Boer is zeer klantvriendelijk en correct.
De Smalle Zijde 52
3903LR Veenendaal