Vriendelijk en tijd voor de klant en producten die niet besteld zijn toch kunnen leveren
heb voor de eerste keer besteld ben erg te vrede en blij met de goede service blijf zo door gaan
een maaltijd was niet voorradig, toe kreeg ik 4maal hetzelfde. Het is ook niet mijn smaak dus dit hoeft van mij niet meer. Ik heb het geprobeerd. Geef mij maar uitgekookt, lekker vers eten.sorry
Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg jammer dat onze maaltijden bij u niet in de smaak zijn gevallen.
Ronald is een prettige man, altijd vrolijk en opgewekt. Geen moeite is hem te veel kwa service, nabrengen kan altijd. Maar hij weet ook wat wel bij ons past en wat niet. De producten die hij aanbeveelt vinden we bijna altijd lekker. En als ik een product vergeten ben weet hij wat ik bedoel. 100% tevreden dus. 👍
Mijn ervaring is: ik zal niet gauw meer bestellen. Dit vanwege het feit dat de maaltijden te zout zijn. Er is maar een zoutarme maaltijd. Dat is veel te weinig
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw opmerking intern bespreken. Wellicht is er in de toekomst de mogelijkheid meer zoutarme maaltijden op te nemen in ons assortiment.
klein min puntje vries op de knakworsten
Ten opzichte van de oude eigenaar verandert het assortiment mijns inziens naar steeds andere en mindere kwaliteit producten. In ons gezin zijn steeds meer kleine klachten over sommige producten.
een nette bezorging
kwaliteit van de produkten weten we na 1 keer afname nog niet zoveel van. sateh is lekker,frites redelijk,kroketten slecht. Dat zijn geen lekker vleesgevulde,maar volle meelstaven. Hopelijk komt daar snel verandering in.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
Altijd vriendelijk zeer vakkundig en overtuigend in het aanbieden van zijn producten. De groeten aan William. AvdB
De bestellingen die ik heb gedaan bij De diepvriesman werden op tijd, goed en correct afgeleverd. Ik ben zeer in mijn nopjes met De diepvriesman. Ga zo door.
Maaltijden niet zo best
Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
Een nette en correcte levering, houden deze man.
ik wil graag stevegere bakjes die herbruikbaar zijn.
vriendelijke chauffeur
prima, vraagje kan ik ook van te voren per mail al bestellen?
Bedankt voor uw beoordeling. Dat kan zeker. U kunt telefonisch, via onze website of per mail uw bestelling aan ons doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze bij uw diepvriesman terecht komt.
hawel is niks mis mee
De Smalle Zijde 52