Geweldige service
Ik ga weer een bestelling doen, prima hoor!
Leuk dat we u als nieuwe klant erbij hebben. Bedankt voor het mooie cijfer.
Super Leuke diepvriesman, met goede adviezen en heerlijke producten verkoopt
bedankt voor de 10! Daar zijn we erg blij mee.
Alle bestelde dingen waren aanwezig. De chauffeur was vriendelijk en op tijd.
Onlangs de eerste levering na lang wachten binnen. De andijviestamp met gehaktbal en meer dan voldoende jus was verrassend goed. De Vietnamese loempia's zijn puur vegetarisch maar niet slecht. Ik heb er liever wat vlees in, maar die hebben ze niet. De kaassouflé's zijn ronduit slecht. Veel deeg en weinig kaas waar ook nog geen smaak aan zit. Dat lijkt wel kunstkaas. Zit ik te kijken met een doos vol min 1. Ik vraag me af of je die terug kunt geven? Al met al ga ik wel vaker betsellen.
Keurig behandeld vriendelij en netjes perfekt
Even een telefoontje en voor de deur wordt het afgeleverd. Super. En ze zijn natuurlijk lekker.
Bedankt voor uw positieve reactie. Leuk om te lezen/horen.
We zijn pas begonnen dus een goed oordeel kunnen we nog niet geven.
goede service en keurig afgeleverd
Bedankt voor uw positieve reactie.
Hij was klantvriendelijk en goed dat je kan kiezen tussen met pin betalen of contant geld
Vindt de pittige bami blokken tegen vallen
ik kan nog niet de goeden ervaring geven om dat ik pas 1 bestelling heb ge dan maar wat ik aan punten heb ge geven komt uit mijn eerste product
Goede spullen en dingen die je niet in de super koopt
het eten valt erg tegen. de opgegeven tijden voor het opwarmen van de maaltijden klopt helemaal niet
De Smalle Zijde 52
3903LR Veenendaal