Veel producten zijn wel duur.
Goede producten voor een nette prijs en thuis aan de deur
Bedankt voor de mooie reactie. Dat horen we graag.
Alles best in orde. Jammer dat er geen bezorgtijd wordt aangegeven. Een hele dag is wel lang.
Dat hopen we in de toekomst te kunnen gaan aangeven. We doen ons best.
Ik heb een aantal weken geleden mijn ongenoegen geuit over de bestelde ijsjes (er zaten nauwelijks kauwgomballen in en de clo clo breekt bij de geringste beweging van het plastic fluitje/stokje af). Erg jammer, zeker voor de wat jongere kinderen! Tot op heden geen reactie ontvangen. Daarnaast vind ik de levertijd best lang.
Vriendelijke bezorgers en de kwaliteit van het eten is heel góed, zeker een aanrader!!!!!!
Bedankt voor de 10! Geweldig om te krijgen.
heb uw boekje al doorgegeven aan vriendin
zeer vriendelijke man met goede producten.
Zeer tevreden, goede kwaliteit van producten!
Bedankt voor uw positieve reactie. Dat horen we uiteraard graag.
Voor het eerst bestelt en de pittige bami blokken en de sperziebonen zijn perfect de airfryer patat voldoet ook lekker krokant. Ik heb geen Philips airfryer voordat ik hierover commentaar krijg😂.. Ik heb een tolino van de tv
Bedankt voor de 10! Daar zijn wij erg blij mee.
Dit was mijn 1ste bestelling en alles was zoals het hoort. Wat betreft de website nog het volgende: ik zou graag zien dat er meer en duidelijker uitleg terug te vinden is bij de producten.
Goed verzorgd.
Mijn ouders hebben nog maar erg kort ervaring met de Diepvriesman, maar wat ze er van weten stemt tot tevredenheid!
Leuk om te horen van uw ouders.
E.e.a. is goed en wordt snel en tot tevredenheid geleverd
Het zou fijn zijn als de mensen van tevoren wisten wanneer de diepvriesman komt. Ik persoonlijk dacht dat die dezelfde dag nog zou komen. En jammer dat er 2 keer betaald moest worden. 1 keer via I-Deal en aan de deur ook nog een keer. Heb het geld uiteindelijk wel terug gekregen. Naar wel heerlijk ijs. Dat is zeker.
Ik ben zeer tevreden over de diepvries man
Wat leuk dat u ons een 10 heeft gegeven. Daar zijn we erg blij mee. Bedankt.
Goede service en hij dacht mee in oplossingen wanneer iets niet voorradig was.
De Smalle Zijde 52
3903LR Veenendaal