Vriendelijke gezellige diepvriesman die Gerrit!

Zeer tevreden en altijd bereikbaar via app.

Goed zaken kunnen doen.

snelle levering waarbij ik zelf dag van bezorging kon afspreken. Bestelde maaltijden prima.

Goede service en lekker maaltijden

heb er een goede ervaring ermee

bezorging, gekregen folder, produkten: een aanrader!

Na één telefoontje naar uw bezorger over tijdstip van levering stond hij [Arjan Hooft] na 10 min. voor de deur. Complimenten! En de produkten zijn ook prima

Mijn bestellingen worden binnen 1 week geleverd ..

Altijd netjes optijd

"Smaakt naar méér !"

Na eerste bestelling 100% tevreden over contact, aflevering en produkten. We genieten er met volle teugen van en het zal zeker niet bij één bestelling blijven

Vriendelijke koerier!

Lekker eten en leuke vriendelijke koerier!

Klantvriendelijk, goede bezorger

Klantvriendelijk en goede bezorging

Aardige man,

Neemt contact op over hoe laat hij er ongeveer is wat handig is en jullie verkopen goed spul ,smaakt heerlijk

goede service

Ik ben al zolang klant bij DVC al meer dan 25 jaar kwaliteit is prima Alleen hoop ik ooit bij Dvc nierbroodjes tegen te komen die vinden onze familie zo lekker

Helemaal goed

Prima geregeld en keurige aflevering

Goede producten,maar voor kleine huishoudens te groete hoeveelheden in een.

Goede dienstverlening.....

Goed voor de eerste keer.ik hoop dat het zo blijft

De maaltijden zijn goed voor zover als ik het nu kan beoordelen! Als dat zo blijft dan zal ik wel een vaste klant worden

We kennen Wiliam al van vroeger. Een zeer spontane en behulpzame leverancier

Spreekt je altijd keurig aan. Lekker spontaan. Brengt de pakketten netjes binnen. Tegenwoordig via de site de bestelling vooraf doorgeven. Maar ook met het bestelformulier zorgt hij dat alles er netjes is. En niet geheel onbelangrijk.... het eten smaakt me ook prima. Kortom een tevreden klant dus.

Bestelling oké.

Netjes afgeleverd. Wist bij le aflevering niet dat ik enkele weken moest wachten Is nu bekend

Prima, ik kan niet anders zeggen

Snelle levering , vlees erg lekker top !!

Super snelle levering en de producten zijn erg lekker. In een woord top gewoon erg tevreden !!!

Heeft lang geduurd, ca 2 weken

Is 2 afgesproken dagen niet op komen dagen, ondanks een telefoontje

Het zijn eerlijke en duidelijke informatie producten

Vrolijke vriendelijke man

Erg tevreden over de producten en het ruime assortiment

Goed lekker op smaak

Heerlijk eten de maaltijden. Nu alleen staand sinds kort en ik wil dus goed lekker eten snel eten na het werken. Dit is heel handig.

Redelijk

Op sommige onmogelijke verpakkingen na redelijke kwaliteit

zeer vriendelijk

zeer vriendelijk