Wat ik tot nu geproefd heb is soep en Bami daar ben ik heel tevreden over.

Drukfout in actiefolder periode 5

Dit is netjes opgelost door de diepvriesman

Vervangend product netjes aangeboden

Slagroombekers konden niet geleverd worden door problemen bij de fabriek. De diepvriesman wees alternatieven aan en zo kon ik toch lekkere ijsjes bestellen! Verder was de bestelling ook prima in orde.

goede producten en goede levering op de tijd die aan gegeven is kortom een goed bedrijf

de eerste keer bestelde ik wat bij de diepvries man online kreeg de volgende dag telefoon van de vertegenwoordiger die op mijn rayon rijd wanneer en tussen welke tijd hij langs zou komen en was zelfs vroeger dan verwacht en de tweede keer weer mooi op tijd dus ja een goede service ben er blij mee.

top

keurige levering en service

Goeie service

Bestelling online gedaan, week later geleverd, van te voren een mail gekregen hoe laat er bezorgd zou worden, hij was mooi op tijd.

Prima dat ik het snel in huis had

Prima bezorging, ik kon het in de winkel niet meer krijgen

Lekkere produkten

Prijs/kwaliteit is goed

Goeie service en erg vriendelijke meneer die het kwam brengen... Het is me nog niet helemaal duidelijk hoe vaak ik kan bestellen en hoe vaak er bezorgd word, maar volgende bestelling is gedaan

heel goed

zer goed

geweldige service en producten

Goeie service, leuke aanbiedingen en heerlijke producten! Zeker voor herhaling vatbaar

prima service

Zeer aardig

goede producten vriendelijke bezorger alleen jammer dat ik heel lang heb gewacht op mijn bestelling en er zelf over gebeld heb had geen bericht gehad hoelang het zou duren

Top service

Kwaliteit en service staan bovenaan en dat merk je gelijk

Prima produkte

Goede produkten ,fijne verpakking

Wij zijn tevreden

Erg handig en wordt snel geleverd.

Ondanks Covid-19 tijd vlot geleverd.

Vriendelijk

We hebben hem nu 2 keer gezien maar erg behulpzaam en vriendelijk

geweldig

alles is goed en lekker wat ik heb ontvangen.

👍👍

Aardige bezorger. Aan de deur nog veell nuttige info gekregen. De producten bevallen prima ik bestel zeer zeker opnieuw.

Super goede service en heerlijke producten

Heerlijke producten en de verkoper doet heel goed zijn werk!

Tot volle tevredenheid qua service en kwalitei

En kwaliteit

Tot mijn vriezer gebracht.

Erik onze bezorger is een uiterst beleefde man met vriendelijkheid en humor. Diepvries spullen zijn smaakvol en van goeie kwaliteit

De Smalle Zijde 52

3903LR Veenendaal