Was de eerste keer dus even afwachten hoe het verder gaat

heel goed

altijd vriendelijk,aan de deur t,s nooit teveel alles koreckt

Superlekker

zeer goede kwaliteit wij zijn erg tevreden

goede ervaring en een nette afhandeling

Alles naar wens

de bezorging was snel en netjes aan de deur afgeleverd

Gewoon super tevreden mee

Netjes op de afgesproken dag en tijd En tevreden over de producten

Zeer goed en vriendelijk

Goede service zeker de.moeite waard

Niet alle producten vonden we lekker

De appeltaart viel tegen komt misschien omdat deze uit de diepvries komt.

Alles goed afgeleverd en een goeie kwaliteit

Vriendelijke behulpzame chauffeur

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de dame van de klantenservice. De chauffeur die de goederen afleverde was erg klantvriendelijk en voorkomend.

Top kwaliteit

Goede kwaliteit van producten en goede communicatie betreft met levering. Is aanbevolen door een collega van mijn werk en hij heeft geen woord te veel gezegd.

Precies geleverd wanneer het voor mij uitkwam en snel en vriendelijk En lekkere producten

Perfecte producten

Perfect e producten Zeer aardige Diepvriesman... Zou makkelijker zijn als je meteen na bestelling of zelfs bij bestelling een afleverdag te zien krijgt.

Alles is lekker

Het is zeer goede kwaliteit en de bezorger is bijzonder vriendelijk

Niet goed

Wij bestelden diverse soorten snacks voor ruim 50 euro. Dat doen wij niet meer. De smaak die bij al deze snacks overheerste was die van Shoarma. Wij hebben liever dat frikandellen ook naar frikandellen smaken en kipnuggets naar kip. Hollands. U hoeft ook niet meer langs te komen.

Niet meer

Duurde veel te lang,helaas

Mijn ervaringen met de diepvries Het gaat altijd goed maar nu heb ik ijs besteld en dat is volgens mij oud Ze waren zacht en dat ben ik niet gewend van jullie Sorrie dat ik dat even kwijt moest H v Engelenburg veldmuislaan 54 3903cn veenendaal

Goede producten en nette afhandeling.

Netjes en correct aan huis gebracht door vriendelijke medewerker en op tijd aangegeven door mailtjes.

Lekkere snacks voor een eerlijke prijs echt een aanrader.

geweidig

een fijne klant ons BERT,prima bezorging.

Mijn ervaring is goed, producten zijn prima en de bezorger is ook goed. Dus niks te klagen. :)

Heel goed

Heel goed

Perfecte service

Als je voor de 1ste keer besteld is het wel wat verwarrend omdat je nergens kan zien wanneer er afgeleverd wordt. Maar dat is snel opgelost want de locale diepvriesman belt je even als hij de bestelling heeft ontvangen. Bij aflevering krijg je ook door wanneer hij weer komt dan kan je daar rekening mee houden en op tijd bestellen. Snacks en ijs besteld, goede producten.

Goeie service

Ik kreeg mijn bestelling op mijn verzoek een dag eerder. De bezorger paste zijn route even aan. Goeie producten. Mijn moeder al 25 jaar dezelfde bezorger.

De Smalle Zijde 52

3903LR Veenendaal