Zeer ervaren en deskundig.

Zie hierboven.

In veel opzichten positief

Een vraagje; waarom niet vaker aangeven dat een product geschikt is voor Airfryer ?

Netjes van tevoren gebeld dat hij eraan kwam. Tot in de keuken afgeleverd.

Makkelijk bestellen via wattsap

Alles goed afgeleveerd

Heel positief ,

Goede producten

Groot assortiment en zeer vriendelijke bezorger

Heel goed

Super snelle levering doordat de diepvriesman nog in de buurt was. Grote gratis appeltaart en toetjes gekregen. Erg attent. Maaltijden waren erg lekker, wij komen zeker terug.

Vrolijke aardige kerel

Deze meneer kwam vroeger bij mij oma altijd langs. Altijd vrolijk en erg aardig. Goed in zijn vak. Het is een held.

Goede service en lekkere producten.

Goede kwaliteit

Vriendelijk, goede kwaliteit en prijs verhouding.

Niet goed en dat is netjes gezegd.

De diepvriesvak komt totaal onverwacht. Wat gebeurt er als ik niet thuis ben? Er worden spullen geleverd die niet besteld zijn. Die moeten dus terug met als gevolg dat ik iets zal moeten bestellen ivm de betaling. De maaltijden die wel goed geleverd zijn waren niet lekker. Kortom: ik ben hier absoluut niet blij mee.

perfect

zeer vlotte levering...ennnnnn is ook super lekker

Prima op tijd geleverd

Snel en correct

Snel en lekker!

Vlot ontvangen, en snel en makkelijk op tafel!

Tevreden over de producten. En ook zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van de verkoper aan huis.

Heerlijk eten

Ik heb eten besteld bij de diepvriesman en het is erg lekker. Ik ga zeker nog eens een bestelling doen. Ook nog bedankt voor de overheerlijke appeltaart. Met vriendelijke groet, Johannes van Wijk

Fantastisch

Een hele vriendelijke bezorger en top producten.

Top en lekker spul.

prettig contact

Voor eerste keer bestelling ontvangen. met de bezorger goed contact.

Aardige man die het heeft bezorgd , smaak is goed ( alleen de gehaktballen mogen van mij iets groter als dit het geval was geweest dan 5 ⭐ )

Heerlijk eindelijk iets wat echt werkt. Prima levering en vriendelijke chauffeur. Kwaliteit gewoon perfect.

Bijna helemaal goed

Het zou handig zijn als ik een berichtje zou krijgen met een tijdsblok van de bezorging zodat ik niet de hele dag thuis moet blijven! Verder is alles goed verlopen en bij deze ook nog bedankt voor de lekkere appeltaart.

Uitstekende service en kwaliteit

Goede producten en niet opdringerig voor nieuwe orders zoals bij sommige andere bedrijven.

Te vroeg om ervaringen te vragen

1x geleverd

Goede service en betrouwbaar!

Goede ervaring op basis van 1 bestelling!

De Smalle Zijde 52

3903LR Veenendaal