Plezierig

Diepvriesvak heeft netjes gebeld,wanneer hij langskwam,en was er netjes optijd.

makkelijk en snel

Vooruit bestellen heeft geen zin.De artikelen worden voor de deur uit de voorrad wagen verzameld.

Was de eerste bestelling. Aanbeveling is geen ja en geen nee

zeer goed geregeld

makkelijk te bestellen

Ik ben alleen maar als het op is besteld ik weer

Geweldige service

Ik had een bestelling binnen een kortere tijd nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om het te leveren. Heerlijke en betaalbare producten.

Slecht

Wat ik bestelde had meneer niet. Kreeg geen gelegenheid iets anders te proberen. Wat ik wel had besteld vergeten te leveren Is achteraf wel gebracht.

Goed pakket

Duidelijke site, eenvoudig bestellen, nette aanduiding van leveringsdag, vriendelijke en adequate service

Tot dus ver fantastisch

Eerste keer dat we hier besteld hebben, keurig netjes bezorgd alleen waren aantal dingen niet voorradig dus mocht ik iets anders kiezen Tot nu bevalt alles prima

Prima kwaliteit

Keurig op afspraak geleverd, heerlijke loempia's!

Vond het allen jammer dat het pas laat binnen was ben de hele dag thuis en komt pas na 5 uur .

Viel tegen

Waren maar 2 recepten die redelijk lekker waren de rest viel behoorlijk tegen en te weinig, we moesten zelf nog wat erbij maken om genoeg te eten.

Goede producten

Vriendelijke diepvriesman Rene Groenwold. Goede producten, ook fijn dat er producten te verkrijgen zijn die normaal alleen bij de groothandel kunnen worden gekocht, dus niet in de normale supermarkt. Wij blijven klant!

Zeer vriendelijke bezorger

De maaltijden zijn prima alleen bij sommige mis ik de jus.

Heel goed en goede kwaliteit

Heerlijke maaltijden!

De enige reden waarom ik een 9 geef en geen 10: Het komt regelmatig voor dat de bestelling niet compleet is, wellicht omdat niet alles op voorraad was. Dat maakt het wel lastig als je echt afhankelijk bent van de maaltijden, in ons geval vanwege een mantelzorg situatie. Voor de rest; CHAPEAU! De maaltijden zijn echt heerlijk! (p.s. we kregen netjes het geld van niet geleverde maaltijden teruggestort)

slechte levering

word elkekeer iets belooft maar komt niets van uit

Tot nu toe is de ervaring positief.

Ik heb nog alleen maar maaltijden besteld, maar in vergelijk met andere maaltijden was ik er blij mee. De smaak is goed en ze zagen er ook lekker uit. De bestelling wordt netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Er wordt zeker vaker besteld.

klasse

lekkere producten

Meer dan voortreffelijk !

Mijn eerste kennismaking met "De Diepvriesman" in mijn geval Frank Husselman, was uitermate positief. Vriendelijk, voorkomend, behulpzaam en zeker niet opdringend. De Diepvriesman heeft er een klant bij! En ook de kwaliteit die ik toe nu toe heb mogen ervaren is boven verwachting!

Snelle levering

fijne site en goede kwaliteit van de artikelen. Het assortiment van schepijs en airfryer artikelen mogen wel wat uitgebreid worden

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Zijn heerlijke frikadellen ook het welkoms preventie was heerlijk

Appeltaart kado was lekker

Eén keer maar niet (snel) weer

Het is vooral irritant dat je niet weet wanneer het bezorgd wordt. En ze komen vervolgens - na misschien wel een maand wachten - ineens bij je aan de deur zonder aankondiging. Het eten is prima voor noodgevallen maar ik bestel niet snel weer.

Nog steeds niet geweest

Volgens mail 11 maart gezorgd, maar nog niets ontvangen. Via Whatsapp bericht gedaan, is wel gelezen, maar geen reactie terug

De Smalle Zijde 52

3903LR Veenendaal