makkelijk te boeken, maar omslachtig, andere voorwaarden Transavia

Boeken ging makkelijk, alleen omdat je met Transavia boekt is alles een stuk omslachtiger geworden. Bagage etc moet via hun site en dit krijg je niet te zien in je Tui app.

Vakantie, alrijd leuk

Jammer dat baggage niet direct bijgeboekt kan worden. Minpuntje.

Makkelijk

Was zo gebeurd

Ruime keuze aan vakantiebestemmingen

TUI heeft een ruime keuze aan vakantiebestemmingen, ik heb uiteindelijk een vakantie kunnen kiezen. Makkelijk te boeken en duidelijk overzicht in de app!

Logisch

Stapsgewijs goed te volgen

Teleurgesteld

Heb een reis geboekt. Dag later word ik gebeld dat TUI een fout heeft gemaakt en blijkt de reis 500€ duurder. Goed geregeld TUI, bijzonder klantvriendelijk!

Verradend eenvoudig

Zoals altijd het ik mijn vakantie geboekt bij tui. Prijzen zijn altijd transparant. Wel jammer dat de kerst code niet in mindering gebracht kon worden zoals werd aangegeven. Deze was verlopen maar stond nog wel op de website.

De filtering in de app en op de website zijn bagger.

De filtering in de app en op de website zijn bagger. het online boekingsproces stagneerde drie keer.

Super makkelijk

Alles ging goed en snel

Al jaren uitstekend geregeld

De boeking ging gemakkelijk.

Het lukte vrij snel om de boeking te doen. Wat jammer is dat je daarna de ruimbagage en handbagage bij Transavia moet regelen. Een klant onvriendelijk organisatie. Die een vervelend beleid heeft m.b.t. de bagage. De bagage is een melkkoe van Transavia. Jammer dat Tui in zee is gegaan met Transavia.

Ik kan op mijn gemak zoeken en opslaan als ik denk dat is wat voor mij en dan er nog over nadenken,

Ik boek al jaren bij Tui en ben eigenlijk nu ik er over nadenk nooit teleurgesteld. Ik kan het iedereen aanraden. Het is makkelijk zoeken en vastleggen.

Hoop op de zelfde ervaring als 2024 in Zakinthos.

Drie weken lang uitstekend dagelijks voorzien van relevante info’s met niet te vergeten de persoonlijke interesse.

Lastige app

Het blijft zoeken om de juiste informatie te vinden. Niet altijd duidelijk.

Makkelijk boeken, in delen betalen

Boeken is makkelijk, pakketreis is ook duidelijk goedkoper dan losboeken. Tui had ook de accommodatie die we wilde.

Tui is nummer 1

Altijd goed geregeld bij Tui. Nooit geen klachten gehad. Ga zo door!

Is makkelijk boeken

Als je al weet waar je naar toe wil op vakantie is het zo geregeld. Alleen jammer dat ik maar honderd euro korting krijg. Wanneer je naar verschillende andere plekken gaat krijg je 250 euro korting pp.

redelijk

boeking was goed te doen met uitzondering van de ruim/cabine bagage voorwaarden. Wij vliegen met Transavia en hebben op hun site maar ruimbagage geboekt tegen betaling. Was onduidelijk wat gratis en waar betaald voor moest worden bij Tui vlucht en bij Tansavia

Gebruikersvriendelijk

Makkelijk iets op te zoeken en met een jaar simpele kliks en invullen van gegevens boek je een vakantie!

Super eenvoudig boeken!

Het uitzoeken en boeken was super eenvoudig en snel gebeurd. Zeker ook omdat onze gegevens al bekend zijn (we boeken al vele jaren onze vakanties bij TUI), Daarnaast hadden we al voor de 4e keer onze keuze al laten vallen op dezelfde locatie en accomodatie.

Makkelijk te boeken

Ad hoc zin in een zonvakantie, snel gevonden, redelijk snel te boeken, alles digitaal afhandelen soms wat ingewikkeld en tijdrovend voor een 60 plusser

Top opvolging vanuit back office & klantenservice!

Door onduidelijkheden omtrent boekingen via website (die was niet helemaal duidelijk helaas) waren verkeerde boekingen ontstaan maar door pro-actieve actie en communicatie werd dit super en klantvriendelijk geregeld! (Met dank aan Aaron en vervolgens Michèle bij BE Ook dank aan Renate en Iris bij NL in dat kader)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Filters goed aan te passen wat je wil

Ga altijd graag op vakantie met TUI

Soms duurd het erg lang voordat je op site komt via de app

Vakantie is makkelijk te boeken via de website Alleen het boeken van de ruimbagage is wel onduidelijk nu dit niet meer inbegrepen bij bij de boeking Zou wel handiger zijn dat het direct bij geboekt kan worden via de website van tui Voor de rest Top

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk