Duidelijk, ruim aanbod voor overzichtelijk

Vlot en duidelijk

Boeking verliep zeer vlot. Alles was duidelijk beschreven.

Makkelijk en duidelijk gebruik van de site

Heel snel een reis gevonden en vlot geboekt tegen een goed tarief. Mooi is dat er een vroegboek korting op zit

Verwarrend

Mooi klote, ik verander de kamer, die blijkbaar ook invloed had om de vluchtlocatie/tijd. Nu vlieg ik op een k-tijd en ipv vanaf Eindhoven via Amsterdam. Na telefonisch contact kon aanpassen ook niet meer.. want ‘Transavia’ voorwaarden bla bla.

Altijd weer makkelijk

Ook dit jaar weer gekozen voor TUI. Het boeken is makkelijk en overzichtelijk De betrouwbaarheid en de service is geweldig ,we kijken dan ook dit jaar weer naar uit met het gezin om te gaan genieten

Goede hulp bij boeken

Nvt

Neutraal, niet beter of slechter dan bij overige maatschappijen.

Onlangs een reis geboekt bij Tui naar Santorini Griekenland. De vlucht wordt uitgevoerd door Transavia waardoor de bagage dus via Transavia bijgeboekt moest worden. Waar 20kg bagage normaal tussen de €25 tot €30 kost bleek dat Transavia maar liefst €53 per 20kg bagage per persoon per vlucht hanteert, echt absurd. Ik ben van mening dat Tui dit moet vermelden voordat een boeking wordt afgerond, nu komt men daar pas achter nadat de boeking is gedaan, in mijn geval een kostenplaatje van maar liefst €212 voor 2 koffers. Voor mij iig de eerste en tevens laatste reis die ik geboekt heb waarbij wordt gevlogen met Transavia. Ik beschouw dit nm als misbruik maken van de omstandigheden door de transporteur. Tevens vind ik dat Tui hier ook nalatig in is door dit niet te vermelden vooraf een boeking. Op aandringen van mijn vrouw heb ik uiteindelijk besloten om de reis niet te annuleren waar dat als het aan mij gelegen had wel was gebeurd want ik voel me nm gewoon genaaid door mn Transavia maar, hoewel in mindere mate, ook door Tui.

Ruim aanbod en eenvoudig te boeken.

Als je weet wat je wilt, dan is het een fluitje van een cent. Scheelt ook dat ik niet van "het shoppen" ben.

Makkelijk, duidelijk en snel

Was eenvoudig een vakantie te boeken. Site is overzichtelijk, duidelijk en werkt lekker snel. Bij de prive transfer vind ik het niet helemaal duidelijk. Bij het boeken stond er retour en op het overzicht staat er prive transfer Side.

makkelijk te boeken en mooie vroegboek korting

Goed8

Overzichtelijke en duidelijke site !

Duidelijk

Prettig en duidelijk betrouwbaar en goede service

Heel.makkelijk en snel

Doordat ik eerder via Tui heb geboekt stonden direct al mijn gegevens in de reservering

Uiteindelijk duidelijk

Het boeken gaat snel, de aanbetaling vond ik minder overzichtelijk. In de app kun je wel de boeking met info terugvinden maar de status van de betaling niet. Die kun je dan weer terugvinden op de site van tui.nl/my tui. Waarom ook niet alles in de app? Ook de boeking bij Transavia verder integreren in de app van tui.

Zonder problemen reis geboekt

Laag drempelige toegang site

Het boeken ging zo gemakkelijk dat je toch bang bent iets fout te hebben gedaan. Ik ga dus binnenkort even langs de locatie om papieren uit te laten printen.

goede service

Had een fout gemaakt in de namen bij de boeking. Gebeld met de klantenservice en het werd meteen verholpen.

Last van assistant

Als de assistant opkomt dan kan je vragen stellen. Uit deze mode kan je niet verlaten en de assistant komt steeds irritant terug. Als je hier vragen stelt dan krijg je de opmerking om een reisbureau te bellen. Programma verlaten en over een aantal dagen maar weer proberen

Goed geregeld

Al meerdere keren bij Tui geboekt. Altijd alles goed geregeld.

Erg makkelijk

Erg makkelijk en overzichtelijk. Gelijk alles in de app.

niet lastig

cruise geboekt wat eenvoudig ging, alleen de benaming van de cabine's vond ik lastig

Gaat prima

Snel voor elkaar.

Ga al jaren met TUI op vakantie

Goede info over het hotel

Goede info over het hotel en omgeving

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk