goede reisorganisatie bekroond met een 10

Wij reizen zeker al zo'n 35 jaar 3 x per jaar op vacantie met tui nog nooit iets vervelends meegemaakt en meestal op tijd met alles hele fijne reisorganisatie zelfs met de cruise was geweldig als het op punten gaat dan een 10

Zeer makkelijk en snelle boeking geregeld

Goed en duidelijke informatie fijn personeel

Gewoon goed

Dat wat ik verwacht van een organisatie werd volledig waar gemaakt

Snel en handig

Boeken is zo makkelijk, alleen bij kiezen extra service voor taxi was keuze niet helemaal duidelijk. ik heb daarvoor nog wel even snel contact gehad via chat. Verder heel erg tevreden!

Prima aanbod

Gewoon een prima aanbieder van pakketreizen . Vanuit ervaringen in het verleden boek ik alleen binnen Europa omdat de service op de vluchten echt heel minimaal is. Website is niet gebruikersvriendelijk maar met tijd en aandacht wel een vakantie kunnen vinden .

Goed aanbod en duidelijk.

Als alleenreiziger gemakkelijk een reis te vinden en ook te boeken.

zie hierboven

Altijd fijn met Tui op vakantie, maar zoeken kan makkelijker

Superfijn en altijd tevreden met tui. Echter de filters in de app zijn niet gemakkelijk toe te passen, vooral bij wat meer wensen (kindvriendelijk, zwembad en 3 slaapkamers). Periode verspringt steeds bij teruggaan en heb het idee dat hij niet altijd alle opties weergeeft (bij reisbureau van tui zelf bleken er meer opties)

Makkelijk

De vakantiereis die we wilden was gemakkelijk te boeken het wees zijn eigen vanzelf.

Vlot geregeld

Accomodatie en vlucht was snel en vlot afgehandeld.

Gaat makkelijk

Het boeken online gaat éénvoudig en overzichtelijk.

Ik mag mijn VPN niet gebruiken

Elke keer dat ik iets wil doen op de TUI website of in de TUI App, moet ik mijn F-Secure VPN uit zetten. Waarom??? Ik vindt het erg irritant! Daarom verdient TUI deze lage score.

Hadden geboekt online wilde nog een wijziging doen. Door klantenservice te bellen werden we uitstekend en vriendelijk geholpen. Dankjewel een dikke vette 10

Makkelijk

Makkelijk te boeken en goede informatie

Via de website een vakantie geboekt Gaat heel makkelijk en overzichtelijk en bevestiging komt snel binnen

Top geregeld

Keurig netjes geholpen door de medewerkers van tui toen mij iets niet duidelijk was.

Ga al een aantal jaren met Tui op vakantie, rondreizen gemaakt, strandvakanties, vind Tui een goede betrouwbare reisorganisatie, binnenkort gaan wij weer met Tui, genieten.

Jammer dat visum niet geregeld wordt door tui. Dit moet je zelf regelen via een linkje. Is nogal een dingetje. Bij andere aanbieders heb je een mogelijkheid dat hun het voor je doen. Ben zelf 2 dagen bezig geweest en nog niet gelukt. Dus maar op lokatie regelen het is niet anders. Min puntje, de klanten service erg vriendelijk. Nog wel een dingetje, erg veel mail als je geboekt hebt, zie door de bomen het bos niet meer. Mensen zitten hier niet op te wachten.

Top en makkelijk te boeken.

Aangezien we ene reis wilde maken waar ik nooit geweest was en dacht ga langs reisbureau van tui. Nou slechte ervaring!! Laren werkt alleen op afspraak ?!? Serieus en ze hadden niets te doen. Dus toch weer online gaan zoeken en doen en toch weer online geboekt.

Redelijk

Beetje onzeker over het visum ed. Rest was eenvoudig. Maar ga binnenkort met jullie bellen. Altijd makkelijker

Boeking met een smile

Gemakkelijke manier voor boeken van een vlucht met duidelijk alle mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.

Redelijk tot slecht

Bij boeking was er geen mogelijkheid om de reis (pas over 6 maanden) te ''reserveren'' (of beter gezegd : bedenktijd, wat voorheen altijd wel was). Helaas na boeken, kwam ik daar pas achter. En ook slecht dat er niet aangegeven wordt dat bij ''het boeken'' de reis direct definitief is !! Zeer slecht !!

Zeer proffesioneel!

Geen moment van delay en alles klopte, zorgzaam en relaxed!

gemakkelijk en snel

boek vaker via de site van Tui en met de koppeling van mijn account is boeken een fluitje van een cent.

zeer teleurstellend

aanfluiting voor 7 personen deluxe stoelen boeken en betalen en dan achteraf door zelf te controleren erbij uitkomen dat er effectief geen stoelen zijn geboekt door een fout in het systeem Vervolgens 6 keer gebeld om uiteindelijk iemand aan de telefoon te krijgen die effectief bereid is om een oplossing te zoeken en excuses aan te bieden

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk