Goed en niet goed...

Het boeken ging oke, echter je ziet een bedrag en er komt dan van alles bij. Zelfs ruimbage. Lijkt Ryanair wel. Toen gingen we comfort erbij boeken. Er waren nog stoelen naast elkaar. . Maar toen werd ik boos daar jullie ons uitelkaar boekten. Daar mochten we dan weer voor betalen. Dit hebben we nog nooit eerder ergens gehad en we reizen al vele jaren. En toen ik contact met jullie wilde....niet gelukt. Slecht! Of ik nog een keer boek...zeer twijfelachtig.

Irritant hoeveel jezelf nog moet regelen

Voor ík het doorhad had ik een reis geboekt. Ik was aan het kijken voor een reis naar Griekenland en om de prijs te kunnen zien, moet je je gegevens invullen. Toen bleek dat ik al een fly- drive reis had geboekt. Nergens werd gevraagd of ik de boeking wilde laten doorgaan. Gegeven invullen is boeken. Dit had ik nog nooit nergens meegemaakt. Heel klantonvriendelijk. Toen bleek dat de terugvlucht met Transavia was moesten we via Transavia de stoelen reserveren, maar dat lukte niet omdat Tui de vluchtgegevens niet had doorgegeven. Ik moest geloof ik 10 keer bellen met helpdesk medewerkers om het probleem te achterhalen. Ook de gegevens van de autoverhuur moet je allemaal zelf regelen. En die Tui app is totaal onhandig. Alleen maar meer reclame voor reizen. Helemaal niet handig voor jou als reiziger. De mail gegevens werken nog het beste. Mijn ervaring is niet prettig en ik zal nooit meer via TUI iets boeken.

Niet genoeg info

Het boeken ging prima ik reis vanaf nederland, kon niets vinden over het parkeren in Kiel en dergelijke dat zou toch handig zijn

Complicado

Si no se puede traducir al español o todo el inglés es complicado, por eso es que prefiero reservar con otras compañías que permiten traducir. No todo el mundo habla holandés.

Zoals altijd alles top geregeld!

Betrouwbaar en goed. Wat je boekt is wat je krijgt.

Erg lastig

Slecht want boek veel reizen met tui en namen staan er maar klik erop verdwijnt de naam Moest dus alles weer invullen Wat ik vorige enquete ook noemde Verder drie uur bezig geweest om koffer bij te boeken Bah ellendige drie uur waren dat Zo vreselijk moeijlijk was dat bij tuifly bah bah

Snel en betaalbaar

Fijne ervaring in Beek

We werden goed ontvangen, ondanks we geen afspraak hadden gemaakt. Ze maakten gelijk tijd voor ons

prima, maar beetje misleidend

Skivakantie geboekt inclusief skipas. Bij boeken boek in de aangegeven prijs de skipas niet te zien en kwam er toch nog apart bij.

Goedkoper dan klm

Niet slecht, maar ook niet echt goed. Goedkoper, maar minder service dan klm

Alles erg duidelijk

Ging snel en duidelijke uitleg

Schrikken van de prijzen

Waar we kort geleden nog voor zo'n 600 pp op vakantie gingen mag je nu blij zijn dat dit binnen de 850 pp lukt.

Uitermate tevreden

Alles bij elkaar was het makkelijk te boeken. Aangezien ik ook in het verleden vaak met Tui op reis ben geweest, nu weer. Heb er zin in.

Fijne reiservaring gehad

Het starterpakket naar Bali is mij goed bevallen.

Wennen aan de nieuwe website

Wij boeken al jaren via de website en dan raak je gewend aan de manier waarop. Dat is nu echt anders geworden en ik ben nog niet dolenthousiast. Het zal wel wennen.....

prima geregeld

ook de reis is goed voor te bereiden via de app. goede service

Ging me als 74 jarige niet gemakkelijk.

Simpel is het nog niet.

Eenvoudig boeken bij een betrouwbare reispartner met gunstige prijzen.

Uit eerdere reis goede ervaringen opgedaan bij TUI die beloftes waar maakt.

Mooie website

Ik boek vaak via TUI, mooie foto's, duidelijke omschrijving, genoeg reviews en een groot aanbod!!

Waar is mijn boeking op mijn profiel

Ik heb een rondreis geboekt Maar due kan ik niet terugvinden op mijn profiel En ik kan bij de KLM ook niet opwaarderen

Ik boek altijd via Tui fly

Goed overzichtelijk

Al vele malen met tui geweest, altijd goed

Waarom bagage niet inbegrepen?

Ik ben al jaren vaste klant bij TUI, maar ik vond het raar dat zelfs een kleine trolleykoffer niet is inbegrepen bij een vliegreis.

Makkelijk en snel

Site is makkelijk te navigeren en boeken gaat eenvoudig

Goede site makkelijk boeken

Fijn dat de laagste prijs ge-highlight is. Duidelijke omschrijving.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk