goede service, goed behandeld

Duidelijke website. Alleen het bijboeken van koffers op een verre vlucht is enigszins vreemd

goede service, goed behandeld

Prettig gesprek en fijne service

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb per mail geboekt bij arke en zie tot mijn verbazing dat ik vlieg met transavia waardoor ik veel geld moet bijbetalen voor de koffers, dat is voor 3 personen 48 euro, maar dan mogen we wel 20 kg meenemen terwijl dat bij arkefly gratis is

Zeer goed en duidelijk

goede service, goed behandeld

Overzichtelijke site, met veel informatie over de accommodaties en de omgeving.

goede service, goed behandeld

Duidelijk, makkelijk en doeltreffend. Ook aan de telefoon goed geholpen omdat wij in ons gezelschap te maken hebben met mindervalide is bellen dan handiger dan via internet

goede service, goed behandeld

Duidelijke en makkelijk toegangbare site. Alle kosten en vliegtijden worden duidelijk weergegeven.

Eenvoudig, vlot

gemakkelijk te surfen. Duidelijk indeling

Prima duidelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

We kregen steeds een foutmelding bij het boeken waardoor we uiteindelijk 2x geboekt hadden. Verder was het wel overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Gemakkelijk in gebruik. Je wordt steeds verder geholpen

voldoende, een redelijke ervaring

We zochten naar een hotelkamer voor 3 personen,er kwamen echter ook hotels in beeld waarbij later bleek dat er alleen 2 pers.kamers waren.

goede service, goed behandeld

Heb al vaker bij arke geboekt via internet.Jullie site is duidelijk heel gemakkelijk te boeken.

goede service, goed behandeld

Snelle site, logische indeling waardoor boeken ook simpel verloopt.

perfect, zeker aan te bevelen

We hebben niet via de website geboekt,maar in de winkel vanArke in Oldenzaal Hier zijn we in volle tevredenheid geholpen door de medewerksters

goede service, goed behandeld

Wij boeken al jaren onze reizen online. En ook geregeld bij Arke. De website en het boeken is overzichtelijk en makkelijk. Ook de exstra service( inchecken en stoelreserveringen) gaat eenvoudig en snel..

Netjes en overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Snel, doeltreffend, recht voor zijn raap, simpel, kortom voldoet prima voor ons.

goede service, goed behandeld

Ik ben op zich heel tevreden over Arke en over het boeken via jullie site. Wat ik wel vind, is dat jullie iets mogen doen voor vaste klanten. Wij hebben in korte tijd zo'n 10 reizen bij jullie geboekt. Hier zou best een korting tegenover mogen staan. Dit zou voor een nog positievere NPS zorgen. Met vriendelijke groet, Gerard van der Drift

goede service, goed behandeld

Alleen wil ik om boeken naar duurder en beter hotel en dit is niet meer mogelijk! Ondanks dat ik heel snel na boeken dit gevraagd heb. TUI is een grote organisatie en zou dit moeten kunnen regelen ondanks voorwaarden.

perfect, zeker aan te bevelen

Het is een mooie overzichtelijke site en ben ook goed geholpen bij jullie in de zaak bedankt !

voldoende, een redelijke ervaring

Heenvlucht duidelijk - terugvlucht niet - moest chatten met een medewerkster om dit rond te krijgen - dat je niet vanuit Sanford kon ok maar zou prettig zijn als dat er duidelijk bijstond.

een duidelijke, overzichtelijke site,

goede service, goed behandeld

Prima, alles overzichtelijk en duidelijk. Waren in no-time klaar met boeken en bepalen van alle opties die er waren/zijn!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk