goede service, goed behandeld

werkt goed en is overzichtelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb geboekt via de website omdat ik toen niet in de mogelijkheid was om naar een kantoor te gaan. Ik vind het nog altijd een voordeel om mondeling iets te kunnen vragen. Als je boekt via internet en je moet achteraf nog een vraag stellen via telefoon is het voor de mensen in het kantoor altijd een beetje uitzoeken, niettegenstaande zij daar ook hun uiterste best doen. Dus voor mij is boeken via internet, alleen bij noodzaak.

goede service, goed behandeld

Prima. Duidelijk wat wil je nog meer.

makkelijk beschikbaarheid

voldoende, een redelijke ervaring

prima boekingssite zeer slecht dat pas 3 weken voor de vlucht stoelen te boeken zijn, ZEER SLECHT

voldoende, een redelijke ervaring

Het is makkelijk en ovezichtelijke website om te boeken.

goede service, goed behandeld

Ging volgens mij zonder problemen...snel en gemakkelijk

Soms liep de site vast.

• Rapportcijfer

perfect, zeker aan te bevelen

ben goed geholpen , heb weinig ervaring met reizen en vliegen , en kan als ik vragen heb altijd bij de dames aan kloppen hier in Heerenveen ,.

goede service, goed behandeld

het is allemaal duidelijk als je op de website bezig bent.

goede service, goed behandeld

Het is erg makkelijk om te boeken via Internet. De site is erg duidelijk. Ook ideaal is dat je meteen kunt boeken voor comfort plaatsen in het vliegtuig. We zijn beide lang, dus we willen er zeker van zijn dat we genoeg beenruimte hebben.

voldoende, een redelijke ervaring

Excursie aanbod door Arke aan het hotel veel duurder dan bij plaatselijke aanbieders. Wanneer je een reis wil boeken maar je wacht 15 min dat de prijs ineens weer veel duurder kan zijn en dit op dezelfde dag.

Gewoon goed

goede service, goed behandeld

duidelijk, veel foto's en video's van het hotel. na het boeken vrij snel de mail ontvangen en de inloggegevens voor mijn arke waar alle info staat.

goed en overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Het boeken via de website ging uiterst eenvoudig. Vooral d mogelijkheid om na de definitieve boeking nog een aantal dagen gratis te kunnen annuleren sprak ons erg aan.

goede service, goed behandeld

Lekker veel informatie en snel geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Voor de definitieve boeking eerst telefonisch contact opgenomen voor informatie over de kamers. Erg lang moeten wachten op een zondagmiddag eer ik werd geholpen. Zeker half uur moeten wachten. Vraag kon helaas niet beantwoord worden. Helaas kon in de boeking geen preferentie aangeven, dat vind ik erg jammer. Want wil graag zo hoog mogelijk zitten aan de zeezijdekant om Van het mooie uitzicht te kunnen genieten. bijzondere vakantie voor mij omdat ik in deze vakantie 50 jaar wordt. Dus leek het mij leuk om van te voren te weten of dit mogelijk is.

voldoende, een redelijke ervaring

We hebben een goede ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

Uitzoeken en boeken van de vakantietrip is een makkie, alleen krijgt men bij het afsluiten van de boeking een aantal extra opties welke onvoldoende beschreven worden!

goede service, goed behandeld

Mooie en handige website. Je kunt je vakantie gemakkelijk boeken.

slechter dan verwacht

We zijn telefonisch netjes geholpen ,maar er zaten wel fouten in wat weer gecorrigeerd moest worden.

goede service, goed behandeld

Zoeken en boeken ging erg makkelijk. Info over bagage moest ik wel zelf uitzoeken m.n. De info over de duikbagage.

goede service, goed behandeld

Nadat we aangegeven hadden welke reis we wilden ging de medewerkster op onderzoek en vond dezelfde reis op een paar dagen eerder voor een goedkopere prijs.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk