goede service, goed behandeld

Ik vind de site zeer duidelijk en gemakkelijk! Precies zoals je dat wilt zonder al die moeilijke poespas. Ik heb mijn droomreis kunnen vinden en boeken en toen ik even niet wist wat of hoe ben ik zeer vriendelijk telefonisch geholpen! Ik boek mijn volgende vakantie ook weer hier!

goede service, goed behandeld

goed bereikbaar, overzichtelijk als je weet waarnaar je zoekt. Prijs wordt duidelijk weergegeven alleen de extra kosten daar moet je naar zoeken, zoals bijvoorbeeld de verzekeringen en de kosten van de ruimbagage.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over het boeken bij Arke. Het zou wel fijn zijn dat er gevraagd wordt naar een eventuele reis- en/of annuleringsverzekering. Groetjes, Diana en Selina.

goede service, goed behandeld

de site is zeer gebruiksvriendelijk en je loopt vanzelf door de stappen heen die gemaakt moeten worden

goede service, goed behandeld

zeer overzichtelijke en duidelijke website

voldoende, een redelijke ervaring

Gewoon goed, snel en duidelijk

goede service, goed behandeld

Site is toegankelijk en overzichtelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijk, maar via reisburo gebboekt..(service)

voldoende, een redelijke ervaring

We zijn na het zoeken op de site toch naar de vestiging in Doetinchem gegaan. Daar zijn we echt goed en fijn voorgelicht en het stond ons gelijk goed aan. We zijn geholpen door mevrouw v Putten. Ze heeft ons vrijblijvend een offerte gemaakt, waar wij ons goed bij voelde, dus hebben we na een nachtje slapen de volge de dag gelijk geboekt. We moeten nog gaan, maar kijken er naar uit!!! We zullen in november zien, of onze droom nu uit gaat komen! Doordat we toch liever persoonlijk worden geholpen, geven we vestiging Arke Doetinchem een 10!!

• Rapportcijfer

perfect, zeker aan te bevelen

Het was makelijker dan ik dachte.

UItstekend

VLOTTE AFHANDELING

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk. Alleen merkten wij dat een personeels lid in rotterdam weinig ervaring had. Wij hebben toen besloten de zelfde reis in waalwijk te boeken dit personeel was wel kundig terzake.

goede service, goed behandeld

Het boeken via de website was makkelijk. Er waren nog aanvullende wensen voor de reis, die uitstekend via mw. Hamers van het reisbureau in Capelle geregeld zijn.

goede service, goed behandeld

Het geheel maakt een verzorgde indruk. Kunt u mij wel vertellen wanneer ik een overzicht krijg van de geboekte reis en wanneer ik het eind bedrag moet betalen. Ik hoor het graag. Groet, Martin ROok

goede service, goed behandeld

ik ben altijd erg tevreden met de service bij arke

voldoende, een redelijke ervaring

ik mis de excursies die mogelijk zijn op de bestemming

goede service, goed behandeld

eenvoudig, overzichtelijk. goede service 5dgn annuleren kosteloos.

goede service, goed behandeld

Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke website. Het boeken van een vakantie gaat efficient en correct.

goede service, goed behandeld

Het is zeer gemakkelijk om tegenwoordig een reis online te boeken. Op jullie website is alles duidelijk omschreven en kom je aan het einde van het boekproces niet voor onverwachte kosten te staan. Ik ben heel tevreden.

vriendelijk

goede service, goed behandeld

Snel, makkelijk en duidelijk.

prima duidelijk en snel.

goede service, goed behandeld

We zijn nog niet vertrokken,dus weten we nog niet of alles klopt. maar tot zover alles okay.

voldoende, een redelijke ervaring

Boeken voor 4 personen bij het hotel ging niet. Er kon alleen maar 1 kamer voor 2 personen geboekt worden terwijl er wel meerdere kamers beschikbaar waren. De module werkte dus slecht. Om deze redende vakantie alsnog geboekt via jullie telefonische klantenservice.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk