voldoende, een redelijke ervaring
Bij aankomst bleek een zg. economy (familiekamer) door U te zijn geboekt, volgens de receptie en er was geen andere kamer besschikbaar. Dit was een kamer met een 2 pers. bed en 1 apart derde bed en 1 stoel voor 3 pers. Met een balcon waar precies 1 stoel kon staan. Verder waren de voorzieningen berekend op 2 pers. Dus 2 badjassen 2 handdoeken en 2 badlakens, 2 kopjes voor koffie of thee, 2 glazen etc. Na reclamatie bij de reseptie werd ons wel een grotere kamer aangeboden, alleen stond hier slechts een 2 pers.bed. Het bed voor de 3e pers. dat werd gebracht, bleek een zg. camping bed te zijn. Dit konden wij niet accepteren omdat onze 55 jarige dochter hier niet in kon slapen. Een beter bed was niet beschikbaar. Ten einde raad zijn wij maar teruggekeerd naar de 1e kamer en met behulp van het kamermeisje kwam er een extra badjas en handdoeken en nog een stoel.Volgens mij is door TUI een fout gemaakt bij de booking naar IC GREEN(op de accomodatie gegevens staat n.l. 3 pers.kamer, familie(inbegrepen babybedje en kinderbed). Uw betreffende medewerker had kunnen zien dat de 3e pers. mrs. Bosma/Jacqueline geboren 09-04-1961 niet in een babybedje zou passen. Ik hoop dat als wij weer met TUI op reis gaan e.e.a. beter geregeld is. Verder hebben wij een leuke vakantie gehad. P.S. Op de lijst van bezoekadressen van 23 april van een hostes komt IC Green niet voor.
Met vriendelijke groeten. G. Bosma