goede service, goed behandeld

De side was erg duidelijk en het boeken ging vrij snel. Ik wist welk hotel ik wilde. Dus in 10 min. Was het geregeld.

goede service, goed behandeld

leuke en aantrekkelijke website met voldoende informatie en leuke foto's van het te boeken hotel.

voldoende, een redelijke ervaring

De website is prima, iets meer beoordelingen welke gefilterd kunnen worden op gezinnen met kinderen zal fijn zijn. Ook vind ik het frustrerend dat ik voor mooie prijs een vakantie uit kies en dat er dan nog van alles bij komt zoals bagage enz. Ook hoor ik nu na het boeken steeds meer negatieve dingen over de veiligheid in Turkeye waar ik niet gerust op ben, voor mezelf geen probleem maar me kids misschien wel.

voldoende, een redelijke ervaring

Het boeken vi g vrij gemakkelijk

goede service, goed behandeld

Alles ging vlot. Goede informatie. Prima website.

goede service, goed behandeld

Goede en duidelijk website geen verborgen kosten en mooie foto's en informatie omtrent gebied en accommodatie De TUI App is ook heel handig

goede service, goed behandeld

Fijne website, alleen was mijn TUI betreffende mijn betaling niet up to date. Maandag betaald vrijdag pas als dusdanig te zien op mijn TUI. Maar helemaal goedgekomen!

goede service, goed behandeld

Eenvoudig in gebruik en helder omschreven.....

goede service, goed behandeld

De ervaring was duidelijk anders had ik niet geboekt.

goede service, goed behandeld

het was duidelijk en goed bruikbaar

goede service, goed behandeld

Ik vond de site heel duidelijk. Om de vakantie te boeken ging heel makkelijk

goede service, goed behandeld

goed overzichtelijk alleen bij een keuze alle landen heb je geen keuze op prijs sortern

goede service, goed behandeld

Heb tot nu toe geen Problemen gehad met online boeken

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk, gemakkelijk, informatief en snel.

goede service, goed behandeld

Everything worked very well!!! Booking was easy and fast and the price was fantastic!!!

Gemakkelijke, duidelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Alles was duidelijk.

goede service, goed behandeld

overzichtelijk en ik kan gelukkig nog elk jaar ons hotel.....Rondo Playa del Ingles .....vinden

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne website erg duidelijk en overzichtelijk .

goede service, goed behandeld

Mooie website en overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent.

goede service, goed behandeld

Duidelijke site. Lekker overzichtelijk. Goede informatie, gevolgd door correcte boeking en factuur

voldoende, een redelijke ervaring

Vind het lastig dat bijna elke dag de prijzen van de aangeboden reizen veranderen. Dit betekent dat je erg alert moet zijn!!!!

duidelijk

Duidelijk en overzichtelijk