voldoende, een redelijke ervaring

Wel duidelijk. Ik heb nog wel een vraag nl Kunnen we een rolstoel en rollator meenemen? Z O ja hoe werkt dat ? Ook graag hulp bij het verlaten van het toestel en transport naar verder transport met bus naar hotel.

goede service, goed behandeld

Heel gemakkelijke site. Te doorlopen stappen zijn eenvoudig en logisch. Genoeg uitleg en foto's voor handen. Enige opmerking: via ipad niet altijd simpel om op de site je reisgezelschap in te geven. Je moet de ipad horizontaal houden dan lukt het beter.

goede service, goed behandeld

Duidelijk en overzichtelijk genoeg informatie

goede service, goed behandeld

Duidelijk en prettig personeel alles is mogelijk en blijven vriendelijk

Makkelijke en duidelijke site. Overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Ik heb al verschillende keren online geboekt bij tui en alle keren is het goed bevallen

goede service, goed behandeld

Alles duidelijk omschreven. Makkelijk met betalen van de reis.

Prima website

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk en overzichtelijk .

goede service, goed behandeld

Een hele duidelijk en overzichtelijke website en ook het betalen gaat erg makkelijk.

goede service, goed behandeld

Prima, erg duidelijk. Was zo geboekt!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede site. Jammer dat de prijzen omhoog gaan hoe vaker je kijkt

goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke website.

goede service, goed behandeld

Duidelijke informatie en navigatie.

voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijk en gemakkelijk

goede service, goed behandeld

goed. de webside was duidelijk, de prijs goed, het boeken ging gemakkelijk. We gaan regelmatig met verschillende touroperators, zij doen het goed en jullie doen het goed. Wat willen we nog meer?

boeken gaat zeer eenvoudig

goede service, goed behandeld

prima website snel geboekt. alleen het eerste stukje van Cuba naar Mexico op de terugweg is het vrij zitten? Ik heb premium class geboekt, zou dat voor dit stukje ook mogelijk zijn? Het is toch nog 2 uur vliegen....

goede service, goed behandeld

Alles duidelijk goede omschrijvingen en.mooie foto's,

goede service, goed behandeld

prima overzichtelijk, makkelijk te selecteren, uitgebreide informatie, fijn dat je ook kunt chatten

perfect, zeker aan te bevelen

Wij gaan 3x per jaar op vakantie wij boeken altijd bij jullie, wij doen dit al jaren maar wij ontvangen nooit een leuke korting van jullie, dat vinden niet zo leuk, maar via internet boeken gaat prima nog een opmerking als ik bij jullie op de website heb gekeken jullie slaan dit op ik vind het super vervelend dat elke keer jullie reclame site voorbij komt.

goede service, goed behandeld

Helder en alle informatie beschikbaar

goede service, goed behandeld

de reis gaat samen met Kras nl heb ik begrepen; en daar is meer info en bovendien ook al vlucht info. (ik ga ervan uit dat dit idem als TUI is)

goede service, goed behandeld

Hadden soms toch wel iemand telefonisch nodig wat onduidelijkheid

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk