snel en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst gebruiksvriendelijk! Ook het vergelijken van hotels en prijzen gaat op een vlotte en makkelijke manier👍

voldoende, een redelijke ervaring

Makkelijk en overzichtelijk boeken. We hebben er veel zin in.

Goed en overzichtelijk!

goede service, goed behandeld

Op de computer prima maar op mijn telefoon werkte de website ineens een periode niet meer goed

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk en makkelijk een vakantie te boeken.

goede service, goed behandeld

Ik ben goed en correct te woord gestaan.

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk en gemakkelijk bereikbaar. Het boeken kostte niet veel moeite

Duidelijk

goede service, goed behandeld

Alleen jammer dat je bij het boeken geen opmerking kan plaatsen waar je niet wil zitten met je kamer bv in de buurt van een lift of op de beganegrond,sunweb geeft die mogenlijk wel

goede service, goed behandeld

Makkelijk te boeken. 1 nadeel, na de boeking kan je niet meer aanpassen. Voor comfort stoelen moet je dan wachten tot je online kan inchecken. Verder zeer tevreden.

geen bijzonderheden.

De informatie was duidelijk

slechter dan verwacht

De site is overzichtelijk maar het grootste hekelpunt dat ik ondervond was dat de prijs die werd aangegeven vrijwel nooit klopte. Hierbij was er wel rekening gehouden met de juiste filters, namelijk vliegen van AMS, reisperiode, reisgezelschap. Erg misleidende reclame gaat het dan om, scheelde soms wel 250 euro.

goede service, goed behandeld

Eerst even dit: zoeken op een website kost altijd enige tijd. Je zoekt op bestemming, datum en periode of duur van het verblijf. Welk zijn de mogelijkheden, de kwaliteit van de aangeboden diensten. Ben altijd een andere aanbieder gewent geweest. Het vergde wat tijd maar kon uiteeindelijk boeken.

goede service, goed behandeld

Goede overzichtelijke en duidelijke website.

Zeer gemakkelijk te boeken

Duidelijk, eenvoudig en snel

Positieve ervaring.

goede service, goed behandeld

Helder omschreven wat je boekt, komt ook vaker terug zodat het rustig nog eens nagekeken kan worden. Prima site!

goede service, goed behandeld

Prima, duidelijk en overzichtelijk. Wel zou ik willen weten wat ik mee mag nemen. Er staat alleendat ik op de klm site moet kijken maar dit kan ook op de site zelf

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer gemakkelijk en duidelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Terrug vliegen uit las palmas is wen totaal ramp geworden ! Meer dan 26 uren vertraging en paasegier behandelt als slave ! Geen enkele respect ook voir kindere en oudere mensen. Totaal flop ! Nooit meer

voldoende, een redelijke ervaring

Totaal niet klantvriendelijk. Ze bepalen wij betalen. Eenzijdig vluchttijd wijzigen . Klant moet bekijken hoe hij/ zij het oplost. Ophangen in je oor midden in het gesprek. Bedankt Tui. NOOIT meer!

voldoende, een redelijke ervaring

We hadden een extra telefoontje naar de helpdesk nodig om erachter te komen wat we bij TUI en wat bij Royal Carribean moesten regelen. Kan dus duidelijker.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk