Heel makkelijk boeken.

goede service, goed behandeld

Goed en overzichtelijke pagina.

goede service, goed behandeld

Je krijgt voldoende informatie om een geweldige vakantie te boeken, service is perfect

goede service, goed behandeld

door de duidelijke informatie redelijk gemakkelijk via internet te boeken

slechter dan verwacht

Nu nog 20 dagen voor vertrek, wij weten nog steeds geen vluchttijden! Dit vindt ik erg vreemd. Graag willen wij daarover duidelijkheid, zodat we vervoer van huis naar vliegveld en teru kunnen regelen.

goede service, goed behandeld

Alles snel en correct geregeld.

goede service, goed behandeld

Prettig zelf kunnen regelen met behulp van een duidelijke website. Betaling ging wat moeizamer, met ideal, uiteindelijk toch gelukt.

• Rapportcijfer

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne, overzichtelijke website.

goede service, goed behandeld

Tot nu alles goed geregeld

goede service, goed behandeld

Snel geregeld en afgehandeld. Goede service. Aan te bevelen voor anderen

goede service, goed behandeld

Zijn tevreden over de afwikkeling, ook v.w.b. het telefonisch kontakt.👍

goede service, goed behandeld

via mijn standaardbrowser(macbook) heb ik een week lang geen prijzen kunnen zien. Uiteindelijk via Google wel gelukt. Daarna prima website.

voldoende, een redelijke ervaring

redelijk makkelijk zoeken naar bestemmingen en redelijk makkelijke boekingsprocedure

goede service, goed behandeld

makkelijk en snel en overzichtelijk

gemakkelijk leesbaar, voldoende informatie

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk en makkelijke website.

goede service, goed behandeld

zeer goed, en vrij gemakkelijk

goede service, goed behandeld

Het boeken is zeer eenvoudig gegaan. Alles is duidelijk aangegeven. Betalingen kunnen ook makkelijk voldaan worden met behulp van iDeal. Tot op heden zeer tevreden over TUI.

goede service, goed behandeld

Makkelijk, overzichtelijk en informatief.

goede service, goed behandeld

Duidelijke pagina. De reis regelen verliep zonder problemen.

goede service, goed behandeld

het was eenvoudig te boeken

goede service, goed behandeld

Evenals eerdere boekingen via TUI ook nu weer een vlotte service en eenvoudig boeken, keuzes maken voor extra's, enz.

goede service, goed behandeld

Over het algemeen duidelijke info en overzichtelijk te navigeren. Opm.: 1) Ik wilde de brochure Marathon Berlijn 2017 downloaden, maar dat lukte me eerste instantie niet (misschien lag dat aan mij/later lukte het wel). 2) In het geval dat een hotel niet meer te boeken is (RIU hotel was vol, dan is het boeken van de reis voor een alternatief hotel niet helemaal logisch vanwege die melding "Probeer het op een later tijdstip nog eens" (customer journey)

goede service, goed behandeld

Makkelijk, overzichtelijk en snel!

voldoende, een redelijke ervaring

ging goed