voldoende, een redelijke ervaring

Er was een storing waardoor wij de eerste 2/3 x proberen niet konden boeken. De volgende ochtend lukte het gelukkig wel. Contact opnemen met de klantenservice verliep wat stroef bij de pogingen dat het niet lukte om te boeken, dit is een (te) lange weg en veel moeite. Verder erg tevreden over tui in het algemeen.

goede service, goed behandeld

Makkelijkste en mooiste reiswebsite in vergelijking met andere organisaties

goede service, goed behandeld

Duidelijke site, mooie foto's, de juiste informatie.

goede service, goed behandeld

De site is overzichtelijk en logisch?

goede service, goed behandeld

Duidelijk aanbod en overzichtelijke website en snelle verwerking boeking.

goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk te navigeren.goedeen duidelijke informatie.

goede service, goed behandeld

Erg fijne site, veel keuze en mooie foto's, waardoor je direct zin in vakantie krijgt.. Helemaal als het buiten pijpenstelen regent. Ook de filters zijn ideaal, om zo een betere selectie te maken van de vakantie die specifiek bij jou als persoon passen. Er is echter één groot nadeel: Wanneer je bijv. All inclusive selecteerd, komen er toch nog aanbiedingen voorbij op basis van: Logies en ontbijt | halfpension. Wellicht om deze nog eens extra uit te lichten, maar hiermee worden mensen blij gemaakt met een dode mus. Zij vinken immers niet voor niets: ALL INCLUSIVE aan...

Makkelijk, geen problemen

goede service, goed behandeld

Prima, maar het enige is dat ik bij de boeking niet kan aangeven dat mijn man wat slechter ter been is dus dat wij zo laag mogelijk en dicht mogelijk bij alles centraal zouden willen zitten. Kan bij andere reisorganisatie wel. Dus misschien dat hier nog notitie van genomen kan worden.

Goed en overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Duidelijk en goed ingedeeld met juiste en voldoende overzicht

goede service, goed behandeld

goede, duidelijke instructie en het boeken ging probleemloos. Nu hopen dat de vakantie net zo relaxed mag worden als het boeken!!

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen bij betaling gaf hij aan niet gelukt terwijl het wel was afgeschreven. Erg traag...

goede service, goed behandeld

Erg duidelijk deze website wij boeken altijd via internet dus ruime ervaring

goede service, goed behandeld

Boeken regelmatig bij tui/ arke en dat gaat probleemloos

duidelijke website

goed en snel

goede service, goed behandeld

De website is gebruiksvriendelijk. Het boeken ging erg snel en makkelijk. Top!

goede service, goed behandeld

Prima site waarin veel informatie op te vinden is. Boeken gaat snel en eenvoudig.

goede service, goed behandeld

uitstekende website. Erg veel filtermogelijkheden zodat je snel een lijst met je wensen krijgt.

goede service, goed behandeld

Ik vondt het allemaal heel duidelijk. Alles was ook zeer snel verwerkt wat ik als zeer prettig heb ervaren.

goede service, goed behandeld

Prettige duidelijke website met goed keuzemenu. Maken wij altijd graag gebruik van

goede service, goed behandeld

Makkelijk zoeken, alleen de extra kosten (bagage, transer etc) zijn wat verspreid op de site. Daar kom je pas echt achter als je echt gaat boeken.

overzichtelijk en toegankelijk

Volmerlaan 3