goede service, goed behandeld

Duidelijk overzichtelujk en gebruik is untuiitief

goede service, goed behandeld

Overzichtelijke website: duidelijk, transparant en makkelijk in gebruik. In korte tijd een reisje geboekt.

Zoals altijd hel erg goed We gaan 2 x per jaar op vakantie met TUI

goede service, goed behandeld

Gemakkelijk, snel geregeld Hou overigens niet van vrijwillige enquêtes waar "Vragen met een * zijn verplicht"staat

goede service, goed behandeld

Ik vind het fijn dat je je voorkeuren in kunt vullen, zodat je meteen de vakanties krijgt, die voor ons interessant zijn. Tevens is het fijn dat je foto's van de hotels kunt bekijken zonder dat je de bijbehorende pagina hoeft te openen. Het is een heel gebruiksvriendelijke site.

goede service, goed behandeld

Heel duidelijk. Telefonish goed berijkbaar en vriendelijk. Duidlijke website.

goede service, goed behandeld

Sinds jaar en dag boeken wij onze vakanties al bij TUI. Een heldere website zorgt voor een vlekkeloze boeking van onze vakanties.

werkt snel keuze genoeg

goede service, goed behandeld

Gewoon lekker gemakkelijk te boeken, maar dit had ik al eerder bij andere boekingen ervaren.

goede service, goed behandeld

Duidelijk, kon meteen zien wat er nog beschikbaar is, makkelijk en duidelijk in te voeren.

goede service, goed behandeld

Goed overzicht, miste enkel wat flexibiliteit in aantal dagen en vertrekdatum om prijzen makkelijk te kunnen vergelijken

goede service, goed behandeld

Erg fijne site om vakantie op de kijken

perfect, zeker aan te bevelen

Heldere en duidelijke boodschap, veel info

goede service, goed behandeld

Duidelijke site, recensies, prijzen erg overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Vlot verlopen, nu nog het resultaat afwachten.

Tot nu toe heel goed

Duidelijk,netjes,en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Website van TUI is gebruiksvriendelijk!

goede service, goed behandeld

kort, duidelijk, goede lettertype, de site werkte goed heen / maar ook weer terug als je iets niet snapte

voldoende, een redelijke ervaring

Zie op een reis voor 3 volwassenen is lastig

goede service, goed behandeld

Het was erg duidelijk en overzichtelijk. Niks op aan te merken.

Snel en overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

Fijne site waar alles duidelijk staat beschreven, boeken is zeer eenvoudig en gaat heel snel.

goede service, goed behandeld

gemakkelijk te boeken. alleen geen mogelijkheid voor extra opmerkingen, zoals ....liever douche en geen bad ivm heup/rugproblemen. of mogelijkheden op schiphol om lopen te vergemakkelijken of bv kamer zonzijde. dat kon vroeger bij het reisburo wel. maar ik ga fijn met vakantie via TUI . as 8/5 al naar de Algarve. daarna naar Cyprus

goede service, goed behandeld

duidelijk, dus geen probleem bij boeken wel geeft de parkeerplaats voor de auto geen duidelijk beeld waar je moet zijn en wat als die vol is. Het is niet voldoende om dan te zeggen dan moet je naar die parkeerplaats en dat geldt ook voor aankomst na de reis.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk