voldoende, een redelijke ervaring

Op zich ging de boeking goed, maar ik werd niet goed door alle gegevens geleid, waardoor mijn Belgische man ten onrechte de nederlandse nationaliteit kreeg toebedeeld. Ik kon dit niet aanpassen en telefonisch was er een lange wachttijd. Ik moest naar een tui vestiging in NL om dit recht te zetten. Wel een beetje een ellende.

goede service, goed behandeld

Voor iemand die met de computer overweg kan, goed te doen.

goede service, goed behandeld

Alles staat goed en duidelijk beschreven

goede service, goed behandeld

boeken was makkelijk, stap voor stap volgen en dan is het zo gepiept. de site is overzichtelijk

Overzichtelijk

prima . duidelijke website

simpel en eenvoudig

goede service, goed behandeld

Prettige en mooie website. Gemakkelijk om op te bestellen. Nog gemakkelijker zou zijn om sneller naar de gewenste datum van vertrek te klikken en om de prijzen van de verschillende data in één scherm/oogopslag te krijgen.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed en overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Makkelijk met alle informatie die nodig is en snel geregeld

• Rapportcijfer

perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg overzichtelijk

Ovetzichtelijk

goede service, goed behandeld

goed. Alleen het bagagedeel (transavia) is onduidelijk. Stel duidelijk dat alleen handbagage vrij is en dat voor elke koffer betaald moet worden.

goede service, goed behandeld

Duidelijke en volledige informtie. Boeken is eenvoudig en de terug melding uitstekend.

goede service, goed behandeld

Duidelijke site, goede feedback en scherpe prijs.

Duidelijke stap-voor-stap boekingsproces

goede service, goed behandeld

Zeer gemakkelijk en snel. Overzichtelijk et volledige info over lokatie, prijzen en andere voorwaarden

Easy peasy

goede service, goed behandeld

Wat heel prettig is dat je een aantal dagen de tijd krijgt om gratis te annuleren. Zo durf je zonder overleg met eventuele mede reizigers al vast te boeken.

prima website,alles duidelijk aangegeven

goede service, goed behandeld

Duidelijk omschrijving en goed via internet te boeken

Alles ging goed!

Prima en makkelijk

goede service, goed behandeld

vliegreis en hotel was zeer snel en duidelijk geregeld gegevens over de reis kreeg ik direct per mail niets op aan te merken helemaal top geregeld ga zo door tui

goede service, goed behandeld

Zeer overzichtelijke website, helaas ging het betalen met een buitenlandse creditcard niet.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk