Prima overzichtelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Niet duidelijk. Reis boeken en met 2 verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen is niet praktisch. Bij de een koffer tot 20 kg gratis en bij de ander MOET je bijbetalen anders kan de koffer niet mee terug naar huis.

goede service, goed behandeld

snelle en makkelijke site om te boeken met duidelijke cijfers en bedragen. Alleen jammer dat drie dagen na onze boeking de reis 98 € voordeliger was. Tui heeft niets hierover verteld. Ik kon nog net op tijd deze annuleren en opnieuw boeken met behulp van Tui.

goede service, goed behandeld

Prima website, is duidelijk en overzichtelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Niets op aan te merken!👍😀

Duidelijk en pracktisch

goede service, goed behandeld

De site ziet er goed uit en is duidelijk waardoor je snel en makkelijk een vakantie kunt boeken.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, klantvriendelijke website!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik boek al jaren bij TUI via internet. Alles is gemakkelijk te vinden en verder: prima zo

goede service, goed behandeld

Mooie, heldere site. Duidelijke beschrijving van reisdoelen en snelle prijsberekening. Wat tegenviel: Toen we boekten was er voor het gekozen hotel geen mogelijkheid om voor 13 december te boeken, een paar dagen later was er wel volop mogelijkheid voor de eerste december weken.

prima, zoals altijd

Duidelijk en gemakkelijk

overzichtelijk en makkelijk

perfect

Duidelijk en overzichtelijk.

Duidelijk en open.

goede service, goed behandeld

Fijne overzichtelijke website. Misschien alleen handig om iets toe te voegen zodat je de prijs oplopend/aflopend kunt zien en dat je bepaalde landen kunt uitsluiten in je zoekcriteria.

perfect, zeker aan te bevelen

goede site voor snelle boeking van hotel overzichtelijk

goed, snel en makkelijk

gewoon goed geregeld

goede service, goed behandeld

Duidelijke beschrijving v/d hotels, plaatsen,excursie

voldoende, een redelijke ervaring

Met wat zoeken kom je er wel om de totale kosten bij elkaar te zetten en op te tellen.

niets negatiefs te melden

perfect, zeker aan te bevelen

Uitgebreid, heel duidelijke informatie, heel toegankelijk, en vooral een erg mooie site !

Overzichtelijk en duidelijk

Volmerlaan 3