voldoende, een redelijke ervaring

na aankomst op Faro naar bus verwezen. geen controle of men in de goede bus stapt. Halverwege naar het hotel terug naar vliegveld om te kijken of een ontbrekende passagier in onze bus zat. Buschauffeur was nauwelijks verstaanbaar. gelukkig bij het goede hotel uitgestapt. Terugreis weer geen controle wie er in de bus stapt. De koffers worden in de bus gezet en we rijden direct weg. Op vliegveld zien we weer Tui reisleiding. Wie de bus mist heeft dus pech gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

de vakantie was heel goed in Spanje in hotel puente real in toromolinos is geregeld door reis bureau van laera en ook nog begeleiding met rolstoel heel goed geregeld en werden op gevangen door tui daar werd ook alles goed geregeld wij hebben er nu al weer zin in om te gaan zo goede was het bedank reser AG 18690572

goede service, goed behandeld

Het ging duidelijk en snel

alle ging perfect

voldoende, een redelijke ervaring

In de juiste stappen kon het boeken snel geschieden

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed, gebruiksvriendelijk!Ook voor Vfremd talen =)

Duidelijk

goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk. Zou alleen de dag ervoor al in de buurt willen slapen maar waar we ook de auto kunne parkeren maar daar kan ik eigenlijk niet via jullie iets over vinden dat vind ik wel een beetje jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Prima site en lekker duidelijk

goede service, goed behandeld

goede website voor snelle boeking + afhandeling

goede service, goed behandeld

de website is makkelijk en duidelijk voor het boeken.

voldoende, een redelijke ervaring

Website is makkelijk in gebruik. Echter kon ik alle stappen doorlopen, incl paspoort gegevens invullen maar toen ik op bevestigen klikte was die prijs niet meer beschikbaar en moest ik voor precies dezelfde reis (ook dezelfde vlucht) €20 meer betalen.

goede service, goed behandeld

Prima website, alleen jammer dat je bij boeking geen preferentie kunt opgeven.

Wijst zich vanzelf.

goede service, goed behandeld

Super snel geregeld. Duidelijke, snelle toezending van stukken. Vond het wel tegenvallen en een onaangename verrassing dat we op een lange vlucht nog apart bagage moesten boeken. dat bleek pas bij boeking

helder

zeer duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en praktisch

goede service, goed behandeld

De 1e keer dat ik via de website bij TUI boekte, zonder problemen ging heel makkelijk en ook de informatie na de boeking heel duidelijk.

Duidelijk en efficiënt

goede service, goed behandeld

aantrekkelijke prijzen, aanbod goed, duidelijke omschrijving, goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Mooie website, makkelijk een reis te boeken.

goede service, goed behandeld

Al heel wat reizen geboekt bij TUI. Ruime keuze en makkelijk te boeken.👍👍

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne en duidelijke web site al 7 jaar samen met mijn partner meerdere malen geboekt bij Tui

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk