perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk te boeken en verzichtelijk. We gaan alleen niet naar Thailand maar naar Oostenrijk

Overzichtelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, maar te weinig informatie over de betekenis (en daarmee verwachting) van de verschillende types vakantiewoning (budget, Value plus etc). Helaas wordt op vragen hieromtrent ook onduidelijk geantwoord (zeg maar gerust niet). Dit vind ik een minpunt en maakt mij tevens aan het twijfelen of we wel een juiste keuze gemaakt hebben. Dit kan en moet beter, want we zijn het beter van Tui gewend.

Top !!

goede service, goed behandeld

Geen problemen bij de boeking ... Wel jammer van het standaard mailtje ... wij gaan niet met vakantie naar Thailand ... wel naar Dubai ...

goede service, goed behandeld

De vacantie gaat naar Kroatië. De website is duidelijk maar ik moet wel goed lezen. Daarom heb ik gebelt en kreeg het juiste antwoord.

goede service, goed behandeld

Is duidelijk en goed te boeken. Alleen gaan we niet naar Thailand maar naar Ibiza. Beetje dom!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

Geen problemen bij de boeking ... Wel spijtig ... wij gaan niet met vakantie naar Thailand ... wel naar Lanzarote ...

goede service, goed behandeld

Alleen jammer dat er geen vluchttijden bij staan...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik weet niet wie het verzonnen heeft maar ik/wij gaan NIET naar THAILAND, dus ik weet niet wat ik hiermee moet. Volgende keer graag beter opletten wie waar na toe gaat voordat er een enquête gestuurd wordt. A.Dorresteijn ps. geen mails meer sturen met enquêtes sturen want die gaan dan rechtstreeks de spam map in

goede service, goed behandeld

Goed in te vullen, leuke vakanties. Het zou wel fijn zijn als er nog een opmerkingen veld was bij het boeken, zodat voorkeuren zoals twin bed, kan worden aangegeven. Verder vond ik de informatie over aanbetalen niet duidelijk aangegeven. Hier zou een mailtje over verstuurd mogen worden na de boeking. Als die optie via de website om met Ideal te betalen ook kan voor een deel van het bedrag, zoals aanbetaling, zou helemaal top zijn.

zeer slecht, onaanvaardbaar

ga helemaal niet naar thailand

eenvoudig

Overzichtelijk en duidelijke beschrijving

goede service, goed behandeld

Het boeken gaat altijd prima. Dit is niet de eerste keer dat ik bij TUI boek. Wel heb ik voor het eerst ervaren dat TUI bij het hotel dat ik heb geboekt, niet had vermeld dat kinderen van 15 jaar als volwassen persoon worden gerekend. Ik blijf dat onzin vinden. Als dat zo is, dan mag mijn 15 jarige ook alcohol nuttigen, toch? Hierdoor zijn de kosten wel hoger geworden. Het gaat om het hotel ‘ Mahekan Beach Resort’ in Mexico

Alles top geregeld!

goede service, goed behandeld

duidelijk, snel, veel foto's en reviews

goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk maar ik ga naar Turkije niet naar Tailand

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn ervaring was goed tot dit mailtje kwam, dat zegt dat ik naar Thailand gaat in plaats van Malta. De website is dus zeker niet duidelijk.

goede service, goed behandeld

Mooie website, makkelijk een reis te boeken. Maar we gaan niet naar Thailand maar naar Indonesië - bali.

goede service, goed behandeld

duidelijke informatie, makkelijk te boeken en achteraf een email met het overzicht. Erg fijn

goede service, goed behandeld

Werkt prima maar is niet de eerste keer dat we boeken via TUI. Maar ook wij gaan niet naar Thailand maar naar Oostenrijk,( ik zou er geen eens naar toe willen)

Duidelijke beschrijvingen, goede foto’s

goede service, goed behandeld

Duidelijk , overzichtlijk en makkelijk te boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk