voldoende, een redelijke ervaring

Niet overzichtelijk, filters kunnen ook specifieker

overzichtelijk en duidelijk

voldoende, een redelijke ervaring

ga niet naar thailand,maar naar Mecico

ging prima en heel snel

goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld maar Alles nog een keer goed doorlezen.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel duidelijk en overzichtelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, geen problemen tot nu toe. Gong van een leien dakje

goede service, goed behandeld

Fijne site, met een druk op de knop zie je wat het totaal kost. Zal wel fijn zijn als je dit eerder ziet.

goede service, goed behandeld

De boeking liep op rolletjes .alleen had ik niet geboekt voor Thailand maar Spanje

goede service, goed behandeld

Prima.IN DEC 2017 VAKANTIE GEBOEKT VOOR MEI 2018. HAD EIGENLIJK WEL WAT MEER VROEGBOEKKORTING MOGEN HEBBEN.

goede service, goed behandeld

Alles is makkelijk te vinden en binnen 10 minuten heb je gereserveerd!

goede service, goed behandeld

Alles spreekt voor zich. Soms wat traag en de foto's zijn niet altijd even overzichtelijk. Maar verder een meer dan prima site!

goede service, goed behandeld

De stap naar het volgende blok voor het invullen is niet heel duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Het wordt druk in Thailand! Ook ik ga er kennelijk naar toe. Maar ik heb toch echt Portugal geboekt!

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk,duidelijk voor iedereen en je weet meteen waar je aan toe bent. Van mij zeker nog geen klachten.

goede service, goed behandeld

Overzichtelijk, duidelijk, goede service en goede hotels.

goede service, goed behandeld

U meldt dat ik een reis naar Thailand heb geboekt. Helaas, dat is mij niet bekend. Kunt u mij hierover verder informeren?

goede service, goed behandeld

Zou graag bij boeking ook gelijk de vliegtuig stoelen willen reserveren VISA versa

perfect, zeker aan te bevelen

makkelijk , overzichtelijk en snel geregeld, ik denk al een vakantie of 30 zo geboekt, jammer dat je als trouwe tui klant eigenlijk nooit een presentje hiervoor krijgt :-)

goede service, goed behandeld

Boeken gaat makkelijk. Alleen moet je toch opletten dat je het juiste vliegveld hebt gekozen

goede service, goed behandeld

Voor de derde keer geboekt bij Tui. Duidelijk en gemakkelijk te boeken. Tot nu toe als zeer prettig ervaren. Alleen in de mail staat da ik naar Thailand ga!!!! Dit klopt niet.

voldoende, een redelijke ervaring

het boeken ging wel goed maar im heb geboekt naar Bonaire en in deze enquete aanvraag stond dat ik binnenkort naar Thailand ga???? slaat me toch de schrik op mijn hart... heb ik iets verkeerd gedaan????

Snel en makkelijk

goede service, goed behandeld

Alles staat mooi omschreven in detail .

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk