zeer slecht, onaanvaardbaar

Vroegboek korting. Wat een lachertje, daar trap ik nooit meer in. 1 week van te voren 200,00 euro goedkoper!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij hebben 9 maanden geleden een vakantie geboekt naar Lagos met vertrek op 10 sept a.s. Wij konden tijdens boeking kiezen uit 2 pers kamer zwembadzicht of 2 pers kamer zwembadzicht annex. deze annex staat voor bijgebouw. Wij kozen dus 9 maanden geleden voor 2 pes kamer zwembadzicht. Eergisteren 12 dagen voor vertrek krijgen we een mail dat we worden ondergebracht in het bijgebouw, dit lieten ze weten om teleurstelling te voorkomen.!!! Dus wij gebeld dat we het hier niet mee eens waren en wat ze voor ons konden doen. Uit coulantie konden ze ons 25 euro pp aanbieden! Ze zeiden ook nog erbij dat het een aanname van ons was dat we in het hoofdgebouw terecht zouden komen. Dat als je niet de annex had geboekt maar de gewone kamer dat je er dan niet vanuit moest gaan dat je in het hoofdgebouw terecht zou komen. Ik vroeg me af waarom ze dan deze mail hadden gestuurd?!! Ik zei dat het misleiding was, dus wat er op hun site staat klopt niet. Je boekt een bepaalde kamer maar je krijgt uiteindelijk wat hun het beste uitkomt. Uiteindelijk konden we kosteloos annuleren, wij worden namelijk niet graag misleid. Maar ondertussen hebben ze wel onze vakantie verpest! Bedankt TUI, nooit meer.....!! Wat ik nog vergeten ben te vermelden is dat ten tijde van boeken stond onze vlucht op 7.30u gepland, een dag na aanbetalen veranderen ze de vlucht naar 15.30u. Tja toevallig?????

goede service, goed behandeld

Prima vakantie en een super vlucht. overzichtelijk goede aanvullende informatie en snel geregeld door TUI

zeer slecht, onaanvaardbaar

ivm typefouten opnieuw geplaatst Hallo.vakantiegangers. LAASTE KEER MET TUI WEG!!! Wij zijn 16 7 2018 afgereist naar Gambia Senegambia hotel.Kollili Op 22 julie 2018 zijn wij beroofd overdag op het strand. Direct naar de corrupte politie gegaan om aangifte te doen. Ze doen dus helemaal niets maar willen geld.. Ze doen zg onderzoek van 3 maanden voordat je rapport krijgt of je betaald Dalasi 3000 ongeveer euro 58. Toen het Noodnummer gebeld tui in Nederland 24 uur 7 bereikbaar. Dus niet je krijgt bandje te horen met een nummer om sms te sturen. Zo gezegd zo gedaan nu op 1 augustus 2018 weer thuis moeten nu nog iets horen terwijl we op 22 julie sms gestuurd hebben. ONGELOOFELIJK!! De plaatselijke hostes die hebben we gebeld via receptie (geen nummer in boek van haar) hoef je ook niet veel van te verwachten. Met pijn en moeitje heeft ze rapportje opgemaakt. Daarin staat dat cliënten gemeld hebben dat ze overvallen zijn en.politie niets doet voor 3 maanden om zijn. Mensen Gambia is in.laag seizoen zeer gevaarlijk GA ER NIET HEEN ENKELE WEKEN VOOR ONS WAS EEN ENGELS STEL OVERVALLEN dezelfde plek! Overdag op strand met groot kapmes overvallen en gouden.ketting afgepakt verwacht niets van TUI EN ZEKER OOK NIET VAN.POLITIE!! Wij hebben met plaatselijke touroperater janaya op de strip goede trips gemaakt die zich hard hebben gemaakt om rapport te krijgen van.politie. Dat is een goed bedrijf. Tui is alleen uit op geld van excursies verder niets. WAARDELOOS BEDRIJF

voldoende, een redelijke ervaring

Bungalow El Mouradi Club Kantoui redelijk restaurant goed ligging direkt aan het strand. Heen vlucht met tussenlanding op Catania duurt telang 6 uur. vlucht terug was goed 2uur.40minuten.ik had een vijfdaagsereis van 01-06/05-06-2018

goede service, goed behandeld

het was allemaal oke prima vakantie en een super vlucht , wel heel erg zo vroeg vertrekken ,omdat wij uit het noorden naar schiphol moeten , dus een hele nacht overgeslagen en de dag van aankomst door vermoeidheid weg viel .

voldoende, een redelijke ervaring

Het bevalt mij niet dat bijna alle vroege vertrekuren en aankomsturen veranderd zijn sedert het tui is. Op dat gebied was jet air veeeeel beter. De meeste vertrekuren naar rhodos zijn van de vroege morgen naar de late namidag gebracht,en de aankomsten van in de namiddag zijn nu meestal na middernacht. Daar wij maar 25 km van de luchthaven van oostende wonen zijn we bijna verplicht van daar te vertrekken,of anders moeten we naar brussel. Ik vind het spijtig dat het enkel met tui is dat we weg kunnen van oostende,zou anders nooit geen reis meer boeken bij tui. Want we vliegen naar rhodos,canarische eilanden of balearen,mits van ibiza zijn de rest echte roturen,om 1a2h in de nacht aankomen is zeker geen pretje,ik vraag mij wel af wat de reden daarvoor is dat zoveel vluchten opeens zo laat geworden zijn.

goede service, goed behandeld

Duidelijk, overzichtelijk, goede aanvullende informatie, alles snel geregeld.

Makkelijk in gebruik

voldoende, een redelijke ervaring

Prima om zelf te kunnen boeken. Voor de 1e keer bij jullie geboekt. Het is afwachten hoe eea verloopt.

goede service, goed behandeld

De site is duidelijk en werkt snel. Je kan prima zoeken naar je keuze en ook gemakkelijk heen en weer in het programma, zonder de weg tussen verschillende keuzes kwijt te raken. Boeken gaat ook prima. En betalen ook......:-]

voldoende, een redelijke ervaring

Goed en duidelijk maar jammer dat rondreizen en hotel vakanties door elkaar lopen ondanks het gebruik van de zoekfilters. Hierdoor was het soms lastig zoeken naar leuke rondreizen.

goede service, goed behandeld

Prima, helemaal geen op of aanmerkingen. Site werkt goed

• Rapportcijfer

perfect, zeker aan te bevelen

Top site, top personeel en top service

goede service, goed behandeld

Duidelijk, overzichtelijk en alle wensen kunnen benoemen

goede service, goed behandeld

Het werkte makkelijk en snel. Ik had een vraag over het boeken en kreeg meteen iemand aan de lijn toen ik belde. Goede service!

goede service, goed behandeld

Mooi ,overzichtelijk en duidelijk. Ik werd er stapsgewijs doorheen geleid. Het boeken van de vakantie was makkelijk.

goede service, goed behandeld

Heldere boekingsuitleg en snel geregeld. Kanttekening: er is bij het boeken geen ruimte om een algemene opmerking of vraag te plaatsen.

goede service, goed behandeld

Boeken ging eenvoudig, handige app waarin je je boeking kunt teruglezen.

Goed overzichtelijk

goede service, goed behandeld

alles is prettig en duidelijk te vinden

goede en gebruiksvriendelijke site

goede service, goed behandeld

duidelijke processtappen. ik mis alleen een mogelijkheid om een specifieke wens tav de accommodatie aan te geven, zoals: "rustig gelegen" oid.

goede service, goed behandeld

alles goed kunnen vinden overzichtelijk

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk