perfect, zeker aan te bevelen

Voldoende keus in hotels en prijsklasses. Makkelijk te boeken.

goede service, goed behandeld

De website geeft goede en duidelijke informatie

goede service, goed behandeld

Op zich alles helder, duidelijk. Het enige wat ik een beetje ‘flauw’ vind, zijn de kortingen die je in je uiteindelijke boekingsoverzicht ziet. Ook is het vreemd dat er een verschil in korting is tussen - in ons geval - reiziger 1 en 2, zonder enige toelichting. Maar verder helemaal prima en de telefonische ondersteuning bij vragen is zonder meer prettig en uitstekend! Wat wij nu echt leuk zouden vinden is een loyalty programma voor vaste, terugkerende klanten. Gewoon iets leuks - gaat TUI volgens mij echt wel wat extra’s brengen

duidelijk en helder

goede service, goed behandeld

Zoals ik gewent ben gewoon netjes

Fijne duidelijke website.

goede service, goed behandeld

Tui heeft een duidelijke website met een goede prijsverklaring. Foto’s en informatie over accommodatie in overvloed. Als enige tip zou ik willen aanmerken dat er geen ‘sorteren op prijs hoog-laag of laag-hoog’ mogelijk is. Dat zou wel fijn zijn, want niemand wil natuurlijk teveel betalen. Zeker arme studentjes als ik niet.

Super overzichtelijk

Goed en overzichtelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Eenvoudige navigatie door de schermen. Goedkoop en super service.

goede service, goed behandeld

De website is duidelijk en wijst zichzelf.

Duidelijk.

goede service, goed behandeld

Prima, overzichtelijk. Ik miste alleen een vak om je voorkeuren in te vullen. Bijvoorbeeld aparte bedden, zeezicht, e. d. Nu moest ik daar weer extra voor gaan bellen en zette de medewerkster van tui het erbij. Zou handiger zijn als ik dat er meteen bij de boeking erbij in kan vullen.

voldoende, een redelijke ervaring

Wat ik heel erg mis is dat zodra je een vakantie wil boeken je niet bij de vliegtijden kan zien tot er nog meer opties zijn om te kiezen. Hierdoor moet je veel klikken en kost het veel tijd om een vakantie te vinden.

voldoende, een redelijke ervaring

Makkelijk te vinden snel overzicht

goede service, goed behandeld

Helder aanbod en prijzen, goed overzicht in je boeking

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig en fijn duidelijk en snel.

simpel en correct

goede service, goed behandeld

Ik had een aantal keer gekeken en de prijs genoteerd. Toen ik daadwerkelijk wou boeken was de prijs plotseling hoger geworden dit vond ik jammer. Enkele dagen na mijn boeking was er een actie met geen boekingskosten betalen, die ook net mis gelopen. Site onthoudt alleen de maand en niet de datum. Dus moest steeds doorklikken in de maand juli bij vergelijkingen op de site.

perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk en bij problemen kan je altijd hulp vragen ,en word correct geholpen

goede service, goed behandeld

Prettige site om door heen te scrollen

goede service, goed behandeld

alles was meteen goed geregeld fijn weekend grtjes toon

slechter dan verwacht

Stedentrip geboekt. Wat betreft bij boeken bagage bij klm was dit zeer onduidelijk. Voortaan boeken we dit zelf en niet via tui

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne duidelijke site, en via de chat ook super geholpen. Kijken uit naar onze vakantie!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk