goede service, goed behandeld

Ik mis bij de accommodatie of er NL TVzenders zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Duid eerlijke info fijne selectie op categorir

goede service, goed behandeld

Snel naar een gewenste vakantie kunnen zoeken en vinden. Voldoende informatie over de accomodatie, ligging en wat er in de omgeving aanwezig (ontspanning) is.

voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk duidelijk maat aandachtspunt is: in de omschrijving staat geef bij boeken aan als je airconditioning wel. Vervolgens bij het boeken negens plek om dit aan te geven. Dus gemaild krijg je 2 mails terug waar je niet exact hoort of het ook goed komt met de airconditioning maar iets vaan we moeten dit aanvragen bijv de camping en als je geluk hebt hem je airco. Terwijl dit voor ons wel een voorwaarde was voor het boeken. Als ik vervolgens bel zégt de dame data de telefoon dat ze inderdaad airco akkoord heeft staan in een regel wat ik niet door gekregen heb. Verder alles prima

goede service, goed behandeld

Duidelijke en makkelijke website om je vakantie te regelen.

goede service, goed behandeld

Overzichtelijke website en daardoor is het boeken snel en makkelijk. Ook het vinden van de leuke reis is een beleving door het ruime aanbod.

goede service, goed behandeld

Makkelijk te vinden. Overzichtelijk. Gemakkelijk te bedienen, een geschikte reis te vinden en te boeken.

Goed aanbod en overzichtelijk

Prima toegankelijk

goede service, goed behandeld

Heel overzichtelijke website alles snel vinden

Helder en overzichtelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben misleid. Bewust reis geboekt met vertrek 5.40 in de ochtend. Bij toeval erachter gekomen dat vertrek met 9 uur is verlaat. Mis nu 1 vakantiedag en 1 dag all inclusive. Bij aankomst in de late avond is er geen diner meer mogelijk. Met ingediende klacht wordt niets gedaan. Wordt dus mijn laatste reis met TUI.

goede service, goed behandeld

prima niets meer aan doen

perfect, zeker aan te bevelen

Is overzichtelijk en is heel makelijk

eenvoudig

perfect, zeker aan te bevelen

Een duidelijk website, die snel reageert als je een link wil openen. De sites van alle hotels / appartementen hebben dezelfde prettig opmaak. Hierdoor wordt het vergelijken en uiteindelijk boeken erg makkelijk.

goede service, goed behandeld

Prettige en duidelijke website, soepele betalingsmogelijkheden. Compleet, aantrekkelijk en makkelijk. Hopen dat de vakantie zelf ook zo’n succes is!

voldoende, een redelijke ervaring

Tijdens het boeken kwamen er steeds meer bijkomende kosten bij. Denk aan bagage (op een intercontinentale vlucht!). Ik heb liever een all-in prijs met alles erop en eraan. Het huidige pricing model geeft namelijk simpelweg irritatie. De stappen om gegevens van reisgenoten toe te voegen werkt super handig. Overzichtelijk en je ziet gedurende het proces altijd genoeg (en niet teveel) informatie op je scherm. Top.

goede service, goed behandeld

Erg fijn. Goed overzicht. Mijn TUI is ook een fijne optie met aftelling tot de vakantie datum.

alles zeer duidelijk

Duidelijker kan niet

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn boeking als uitstekend ervaren. Alles was overzichtelijk en goeie info. Ga zo door !!

goede service, goed behandeld

Prima website voor een vakantie te boeken

Overzichtelijk

Volmerlaan 3