goede service, goed behandeld

duidelijke overzichtelijke site met goede keuze mogelijkheden. Ingevulde keuzes voldoen goed aan getoonde vakanties

Makkelijk, duidelijk, snel

Snel makkkelijk.

goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over het boeken bij Tui. Ik zou het wel leuk vinden als ik bij het boeken van een vakantie aan kan geven dat wij duikers zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk overzicht

Duidelijk te begrijpen

goede service, goed behandeld

Proces van boeken is toegankelijk en makkelijk. Fluitje van een cent. Puntje van verbetering is wel, dat het niet erg duidelijk is, dat je nog niets hoeft aan te betalen... ;-)

goede service, goed behandeld

leuke en gemakkelijke website om onze vakantie te kiezen.

goede service, goed behandeld

Duidelijke info en snel reactie op boeking ed.

Fijne duidelijke site

goede service, goed behandeld

Duidelijk, snelle afhandeling, eigenlijk geen problemen

goede service, goed behandeld

Goed, maar geen ruimte voor wensen

voldoende, een redelijke ervaring

Helaas is het nog steeds zo dat de prijzen die worden vermeld uiteindelijk niet de prijzen die je daadwerkelijk betaald. Geen enkel excuus hiervoor zou rechtvaardigen waarom het niet kan. Het kan wel! Jullie kunnen namelijk altijd een totaal prijs geven op het moment dat er geboekt wordt. Jammer erg jammer!!!

goede service, goed behandeld

Alles ging goed. Alleen was niet duidelijk of we moesten aanbetalen of niet.

goede service, goed behandeld

Graag had ik ook live chat op de site gezien of dat je voor vragen kon e-mail en maar dat is niet mogelijk bij jullie kunnen ze op de site zijn heb mijn ESTA al geregeld zelf maar kon dat niet doorgeven jammer

goede service, goed behandeld

overzichtelijk en duidelijke site, handig doorheen te scrollen. Gemakkelijk boekingen door te voeren. Af en toe vanwege "drukte" op de site lastig waarbij de site dan uiteindelijk ook vast loopt.

nvt

Duidelijk

goede service, goed behandeld

prima website met volop informatie

voldoende, een redelijke ervaring

Helaas krijg je niet altijd je volledige zoektocht te zien... voorbeeld typ je all inclusieve dan zitten er toch nog logies of hp bij🤷‍♀️

goede service, goed behandeld

duidelijk, overzichtelijk aangeboden site. Ik had liever gezien dat de TUI ook het stuk visa aanvraag (Tanzania) compleet voor mij regelde. Nu kan ik wel uit 2 visa sites kiezen maar deze zijn erg onduidelijk. Er zit nog een behoorlijk verschil tussen zelf reglen bij de ambassade in de haag en deze 2 sites.

goede service, goed behandeld

Best redelijk. Mis alleen de preferentie ruimte. Aangezien ik met mijn zoon reis wil ik graag een 1 pers. bed. Ook op welke verdiepingen de lift was konden we niet vinden. Belangrijk voor mij omdat ik 2 knie prothesen heb. Moest telefoneren met Tui wat aanzienlijk lang duurde

perfect, zeker aan te bevelen

Prima site veel voorkeuren in testellen wat het zoeken vergemakkelijkt. Geen voor uit betaling ook bij vroeg boeken.

goede service, goed behandeld

makkelijk bereikbaar en prettig met de mogelijkheid om gratis te annulering binnen een paar dagen

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk